2777
2789
عنوان

یعنی من هیچوقت نمیتونم ازدواج کنم؟😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2906 بازدید | 130 پست

چه اشکالی داره، اگه طرف دوست داشته باشه اشکالی نداره

من دوستم مشکل شمارو داره البته بیماری داره

باورت میشه وقتایی ک خیلی حالش بده بخاطر موهاش شوهرشم میره کچل میکنع؟

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
الهی.نه بابا یه چاره ای براش پیدا کن هر طور شده.اینجا تو سایت بگرد محلول شیوانارم امتحان کن

نه اگه اونجوری.که من دیدم باشه راه نداره محلول واسه کم پشتیه یه مدل هست کلا مو نداره وسط

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم موهام کم و نازکه...جلومم که فرق سرم پیداست.البته من ۳۳ سالمه...جدیدن محلول شیوانارو دارم میزنم.موهای ریز داره درمیاد از سرم

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

عزیزم دوست خواهر من طاسه طاس بود به خاطر آسم و قرصایی که مصرف میکرد یه شوهر کرده بی نهایت عالی از همه نظر اخلاق فرهنگ قیافه و ۳ سالم از خودش کوچیکتر الان خیلی وقته خیلیم خوشبختن چرا اینجوری فک میکنی

ی چیزی تو اینستا دیدم جالب بود

ببین دیدی ابرو را هاشور میزنن

اومده بود جاهایی از موش ک کم پشت تره را هاشور میزد

بعدم فوقش میکاری

البته امیدوارم درمان بشی عزیزم

بنظرم ازمایشای هورمونی بده

ویتانین b و زینک بخور

چک کن مشکل کم خونی نداشته باشی

و از مهم تر لطفا نه غصه بخور ته استرس داشته باش

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 
چیکارمیکنه واسه ی عروسی و مهمونی ها😔😭

موهاش بلنده دم اسبی میبنده بعدش یه چیزی مث نمکدونه توش پودر سیاه داره میپاشه تابلو نیست

ولی به خاستگاراش گفته مشکل داره موهاش

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم