2777
2789
عنوان

کسی راجع به شیر خشک سیمیلاک کامفورت توتال اطلاعات داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 45283 بازدید | 48 پست
پپتی پسرم رو ب شدت رفلاکس کرد.باز خداروشکر بچتون خوبه برا پسر منم دعا کنید بچم داره آب میشه.مرسی از ...

انشالله همین سیمیلاک بسازه به پسر گلتون

دقیقا پسر منم تو ۴ ماهگی ش یه هفته دق داد منو هیچی نمیخورد. درست میشه نگران نباش

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

سلام مامانا. مامانايي که نوزاد و کوچولو دارن، يه پست ديدم انواع لباس هاي نوزاد به همراه تخفيف ها و حراج هاي خوب زده بود.من ديدم خوشم اومد.گفتم اينجا لينکشو بزارم دوست داشتيد بريد ببينيد:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4424167/کدوم-قشنگه?postId=150002044

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله همین سیمیلاک بسازه به پسر گلتون دقیقا پسر منم تو ۴ ماهگی ش یه هفته دق داد منو هیچی نمیخورد. ...

سلام ببخشید شما سییلاک ۲ از کجا میگیرین میگن دیگه نیست .پسر من خیلی خیلی کم وزنه .نان اپنامیل و ترکوویتال خورده بیفتیده بود این شیر خوبه واقعا

سلام پسر من بعد از یه هفته لجبازی که هیچ شیری رو نمیخورد همون اول که خریدم این رو خورد.  البت ...

سلام،شما الان چه شیرخشکی میدین،راضی هستین؟وزندهی داره؟

خدايا به اميد تو
پپتی پسرم رو ب شدت رفلاکس کرد.باز خداروشکر بچتون خوبه برا پسر منم دعا کنید بچم داره آب میشه.مرسی از ...

شما از شیر خشک سیمیلاک توتال کامفورت راضی بودین؟ وزندهی داشت؟ پسر منم رفلاکس خفیف داره و تازگی صورتش دون دون میشه،دکتر گفت شیر اچ آ بدم ،حساسیت داره ولی اچ آ خیلی تلخ و بدمزه ست نخورد،الان دو روزه اس ام ای خارجی میدم ،میخوام سیمیلاک توتال کامفورت بگیرم اصلش۶۵۰تومنه،نمیدونم خوبه یا نه

خدايا به اميد تو
شما از شیر خشک سیمیلاک توتال کامفورت راضی بودین؟ وزندهی داشت؟ پسر منم رفلاکس خفیف داره و تازگی صورتش ...

نه عزیزم پسرم نخورد ولی واقعا خوشمزه ای

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
سلام عزيز دلم  من سادشو ميدادم اسمشم سيميلاكً توتال كامفورت ١و ٢ بود ١ مال بچه هاي تا يكساله&n ...

لطفا بگین از کجا شیر خشک سیمیلاک توتال کامفورت رو گیر بیارم لطفاااا

آرزویم این است آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست! 
عزیزم شما از کجا متوجه شدین بچتوت به پ گاوی حساسه؟ بعدش چه شیری بهش دادین؟

ازمایش مدفوع داره و کارترو میگن ازاده ازمایشش حدود ۵۰۰ تومنی میشه تو اون ازمایش مشخص میشه 

نشانه های بعدی التهاب و زخم اطراف مقعد هست

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 

سلام سيميلاك توتال كانفورت ١ مي خوام پيدا نميكنم بچم هيچ شير خشك ديگه اي نمي خوره همش گريه ميكنه شير و بيرون ميزنه نمي خوره كسي هست كه بخواد بفروشه اين شماره منه ممنون ميشم اطلاع بده 09128450238

سميلاك معمولا تو ايران هست اگر سميلاك شروع كردي ديگه عوضش نكن همونو بهش بده تا شش ماه سميلاك يك بده ...

عزیزم از کدوم سمیلاک میدادین همین ک تو داروخونه ها هست یا اینای ک کلا خارجی هستن میشخ عکسشو بزارن هم اون هم اس ام آ ک میدین

2810