سلام.کسی راجع به شیر خشک سیمیلاک کامفورت توتال اطلاعات داره؟برای وزن گیری چطوره؟من چند وقتی هست دخترم دل درد میگیره شدید شیر خشکش سوپرامیله،میخوام عوضش کنم ولی وزنشم کمه،دارم دیونه میشم انقد که راجع به شیر خشک تحقیق کردم کسی اطلاعی راجع به این شیر خشک داره،دخترم شیش ماه و نیمشه
راستش من تا يكسالگي بيشتر sma ميدادم اونم شماره بندي داره هر جا اونو پيدا نميكردم سميلاك ميدادم براي ...
تازه رفته تو ۶
از پایان ۶ ماهگی ۲ رو باید بدم
دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟ تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت. که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟ که می ترساندت از من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت. به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور : * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏 اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم منم به بچم سیمیلاک میدم البته الان دیگه سیمیلاک ای کیو پلاس تولید نمیشه همشون شدن گلد . من از چنتا دکتر که پرسیدم گفتن سیمیلاک بهترین شیر خشک برای وزن گیری هستش الانم من میدم واقعا عالیه و راضی هستم . شیر خشک های خارجی هم خیلی خیلی با این داروخانه ای ها فرق میکنه از نظر کیفیت فقط مشکلی که درباره ی این شیر خشک های خارجی هست اینه که خیلی خیلی گرونن و کمیاب هم هستن . اگر کسی مشکل مالی نداشته باشه خیلی خوبه از این خارجیا بده مخصوصا سیمیلاک . البته تو خریدنش هم دقت کنید از جای مطمئن و معتبر بخرید از این پیجای ایسنتاگرامی نخرید البته من با دوتاشون خرید کرم کلا یکیشون کلا نفرستاد اون یکی هم تاریخ انقضا نداشت . 6 ماه پیش یکی از مامانا تو همین نی نی سایت یه سایت معرفی کرد من الان از اون موقع از اونا میخرم اسمش فروشگاه مادرآن هست خیلی کارشون درسته البته عزیزم من همیجوری توصیه نمیکنم سیمیلاک بدی قبلاش هم با دکترت یه مشورتی بکن . من لینک صفحه سیمیلاک این سایته هم اینجا میذارم براتون https://madaraan.ir/شیر-خشک-سیمیلاک-123/
سلام یه سوال من تازه برا بچم که ۵ ماهشه سیمیلاک توتال کامفورت میدم خواستم ببینم بچه من رفلاکس نداره این شیر براش مناسبه یا فقط بچه های رفلاکسی باید بخورن؟
پسر من بعد از یه هفته لجبازی که هیچ شیری رو نمیخورد همون اول که خریدم این رو خورد.
البته بعدها متوجه شدیم حساسیت به پروتئین گاوی داشته کلا شیرخشک مخصوص گرفتیم براش
دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟ تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت. که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟ که می ترساندت از من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت. به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور : * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏 اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )
یبوست و رفلاکس داشت. صورت و دستش گاهی دونه های قرمز میزد شبیه جوش. ولی خدا رو شکر خفیف بود تو اینترنت که عکس هاش خیلی بده.
شیر پپتی جونیور میدیم الان . شور و تلخه🙁🙁🙁 ولی بچگی میخوره دیگه
ممنون از راهنمایتون.میگن کمیابه منم امتحان کنم ۴ ماهه پسرم اعتصابدشیر کرده امیدوارم تاثیر کنه ببخشید ...
خواهش میکنم
فک کنم غلطت همه شیر ها یه جور باید باشه ففط چربی هاشون ممکنه در حد ۲_۳ درصد با هم فرق کنه. ولی خیلی خوشمزه س خدایی