2777
2789
عنوان

طول سرویکس کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 52667 بازدید | 48 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من انواع واقسام مسایل مربوط به بارداری تجربه کردم زایمان زودرس ۲بار.سقط ۲بار.کوتاژ.سزارین .زایمان ط ...

سلام عزیزم خوبی؟ هفته 31هستم طول سرویکسم دیروز شده 13!!!! لابد میدونی که افتضاحه اونم با دهانه رحم باز تازه!!!از دیروز امپول ریه رو شروع کردم...نمیدونم میشه امید داشت بیشتر بمونه یا نه😞😞😞همچین وضعیتی رو تجربه کردی؟ بنظرت چطور میشه

خدایا دوستت دارم ...بخاطر همه لطف های بیکرانت شکر❤
من انواع واقسام مسایل مربوط به بارداری تجربه کردم زایمان زودرس ۲بار.سقط ۲بار.کوتاژ.سزارین .زایمان ط ...

میشه از زایمان زودرس تون بگین منم یه ماه پیش تو ۲۲ هفته زایمان زود رس کردم و نمیدونم باید چی کار کنم خیلی نگرانم و دکترا هیچی نمیکم؟

شما دکترتون کی بودش؟

سلام عزیزم خوبی؟ هفته 31هستم طول سرویکسم دیروز شده 13!!!! لابد میدونی که افتضاحه اونم با دهانه رحم ب ...

سلام شما چیکار کردی ؟بچتون بسلامتیب دنیا اومد

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
سلام شما چیکار کردی ؟بچتون بسلامتیب دنیا اومد

سلام...بله استراحت کردم و هفته 38 سز کردم.فکر کنم دیرتر هم میرفتم مشکلی پیش نمیومد ولی دیگه دکترم تاریخ داد

سلام...بله استراحت کردم و هفته 38 سز کردم.فکر کنم دیرتر هم میرفتم مشکلی پیش نمیومد ولی دیگه دکترم تا ...

الهی شکر ..من۱۲هفته رفتم ۳۱بودطولش..دکتر میگه خطر داره ولی سرکلاژ نکرد گفت سرکلاژم عوارض خودشو داره ..فعلا استراحت مطلقم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
الهی شکر ..من۱۲هفته رفتم ۳۱بودطولش..دکتر میگه خطر داره ولی سرکلاژ نکرد گفت سرکلاژم عوارض خودشو داره ...

انشالله که مشکلی پیش نمیاد عزیزم.نگران نباش و اصلا فکرای منفی نکن.استراحت کنی مشکلی پیش نمیاد

سلام من ۳ بار سقط داشتم در سه ماه دوم بارداری به خاطر کوتاهی طول سرویکس اخرین سقطم ۲۳ هفته بود میشه برام‌ توضیح بدین دکتر شما چکار کرد که خداروشکر الان بچه دارین

سلام عزیزم منم خیلی استرس دارم من هفته 12 رفتم. NT طول اش 28بود دکتر گفت سرکلاژ اما بعدش مجبور شدم برم دنبال رودخونه و لکه بینی دل درد داشتم الآنم سرکلاژ با استراحت مطلقم خیلی سخت میگذره من چون شوهرم سر کار شبا دیر میاد آمدم خونه مامانم همش خوابیدم کلا از خونه زندگی همچین افتادم اما به نظرم ارزشش داره

سلام عزیزم منم خیلی استرس دارم من هفته 12 رفتم. NT طول اش 28بود دکتر گفت سرکلاژ اما بعدش مجبور شدم ب ...

سلام عزیزم

نینیتون به سلامتی به دنیا اومد؟ 

وضعیت منم مشابه شماست و خیلی نگرانم چون سابقه هم داشتم 

ممنون میشم اگردیدید جواب بدین 

سلام به مامانای بارداری که این پست رو می خونن

چون خودم شرایط مشابه شما رو داشتم و تو تاپیک ها همش دنبال تجربه بقیه بودم تصمیم گرفتم تجربه خودمو بنویسم تا شاید برای مامانایی که توی شرایط سخت استراحت مطلق هستن دلگرمی باشه

من 16 هفته سونو دادم که متوجه شدم طول سرویکسم 29 هست

همون موقع سرکلاژ شدم

18 هفته توی سونو آنومالی گفتن طول سرویکسم 26 شده و دیگه کاملا استراحت مطلق شدم

روزی سه تا شیاف پروژسترون و یه آمپول انوکساپارین استفاده می کردم و هفته ای یه آمپول پرولوتون.

خیلی خیلی سخت گذشت به من حتی از 30 هفته درد و انقباضم شروع شد ولی بالاخره 36 هفته و پنج روز زایمان کردم و الان پسرم کنارم خوابیده خداروهزار مرتبه شکر.

ان شالله که هرکس این پیامو می خونه بارداری راحتی داشته باشه و به موقع و به سلامت زایمان کنه نی نی شو بغل بگیره.