2777
2789
دختر من 3 سال و 1 ماهشه من تا 3 سالگی مثل بچه ها باهاش حرف می زدم و الان می بینم که بچه های دیگه انگار از دخترم بزرگتر هستند و بیشتر می فهمند حالا می خواهم ببینم که شماها چطوری با دخترتون صحبت می کنید مثل آدم بزرگا جدی و منطقی؟ به نظرتون اگر زیاد هم مثل بزرگتر ها با دختر رفتار کرد باعث بلوغ زود رس نمیشه ؟؟؟به نظرم هرچی دوران کودکی طولانی تر بشه از بلوغ زود رس جلو گیری می کنه
؟؟ نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بلوغ زودرس ربطی به نوع صحبت کردن نداره دوست من
در اکثر کتابهای روانشناسی نوشته حتی در مورد به دنیا امدن بچه هم درست به بچه جواب بدین
(البته شاید در معرض فیلهای ....قرار گرفتن باعث بلوغ زودرس بشه)
پسر من 2 سال نیمه هست در خیلی موارد وقتی جدی و منطقی باهاش حرف میزنم خیلی بهتر جواب میده
البته من دقیقا متوجه نشدم منظورت چیه که مثل بچه ها باهاش حرف زدی
من مثل بزرگها صحبت می کنم البته نه جدی و خشک ولی کلمات رو بچه گونه تلفظ نمی کنم و هر چی بپرسه جواب درست در حد درکش بهش می دم این باعث شده که به نظر خودم خیلی جلوتر از سن خودش باشه . مثلا یبار دستش زخم شده بود گفتم بیا بوسش کنم خوب بشه گفت نه با بوس که خوب نمیشه باید بریم دکتر.
من نه شوق رفتن به بهشت دارم و نه خوف از جهنم، برای من بهشت آنجاییست که آزادی باشد.
منظورم از بچه گانه صحبت کردن این نیست که کلمات رو اشتباه گفته باشم اما لحن صحبتم همیشه طوری بوده که با بچه طرفم ما ادم برزگا همیشه جدی و لحن صحبتمون با هم خیلی ساده هستش امامی بینم که مادر هایی که با بچهشون همون طور که با بقیه صحبت میکنن هستش انگار بچهشان فهمیده تر شده
مثلا کلماتی مثل( اوخ شده :به جای زخم شده)(جیش پی پی : به جای دستشویی) (ددر)(نی نی : به جای بچه یا دختر و پسر) ..
و این که بیشتر اوقات مجبورم که برای این که وادارش کنم کاری رو انجام بده با بازی اونو همراه می کنم مثلا وقتی می خواهد دارو بخوره چون میداند تلخه نمی خوره من او ل به عروسکش میدم بعد خودش می خور ه یا برای جیش و مسواک زدن هم همینطور گاهی باید عروسکش اول مسواک بزنه تا دندوناش سفید بشه بعدا قبول میکنه که خودشم مسوالک بزنه
امادیدم که مادر های دیگه این کارو نمیکنن و بچه هم قبول می کنه
به نظرتون کارم اشتباه بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2810