2777
2789
عنوان

مامان هایی که دختر 3 ساله دارین میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 2695 بازدید | 29 پست
آفتاب جون من هم با دخترم مثل بچه ها حرف میزنم ولی فقط لحنم اینطوره ولی اصلا نمیگم اوخ شده یا بریم دردر و کلمات و از اول درست براش بکار بردم همین قضیه باعث شده دخترم خیلی خوب حرف بزنه و الان 3سالشه اینقدر روان و خوب حرف میزنه گاهی میگم نکنه 5سالشه ههههههههههه مثلا دیروز یکی از اسباب بازی های دختر خالش که خونمون بود و دادم به دخترم و اون گفت این مال زهراست؟گفتم نه.بعد گفت مطمینم مال زهراست.منم هاج و واج که این مطمینم رو از کجاش آورد
یک صلوات میفرستی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

etafghan raveshe shoma khaily khoobe ke migi bare aroosakesh aval mesvak mizanio ina, bad bacheh ba ham fargh daran man 2 ta dokhtar daram 3 saleh o 4 saleh dokht bozorgam vaghti 2 salesh bood kamel harf mizad koli sher balad bood o kholase khaily mifahmid , ama dokhtaram koochikam ke alan 3 saleshe hanooz sheri kamel balad nis taze 1 mahe ke kamel harf mizan, manam model harf zadam ba dotashon yeki bood baraye hamin migam bacheha ba ham fargh daran shayad to age modele dgeyi ham ba dokhtaret harf mizadi alan hamin modeli bood kholase in ke bachato ba bachehaye dge moghayese nakon hame bacheha ba ham fargh daran hatman ye chizi dokhtareh to baladeh ona balad nistan ya to ye chizi ebhtareh
زینب جان
چه دختر شیرینی داری خدا برایت نگهداره .من هم از 3 سالگی دخترم دیگه لحن حرف زدنم رو درست کردم و بیشتر کلمات رو بزرگونه میگم مثلا به جای پیشی گربه و میبنم که خودش هم میداند که گربه همان پیشی هست
سارا جان میدانم که بچه ها با هم فرق دارن اما با ور می کنید الان مشگل من اینه که گاهی فکر می کنم باید با بچه بازبون خودش حرف زد بعد می گم که نه باید مثل بزرگتر ها باهاش باشی که شخصیت پیدا کنه
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
حالاابه نظرتون این توی شخصیت بچه اثر داره؟
و یه سوال دیگه شما بیشتر حق انتخاب رو به بچه میدهید یا خودتون تصمیم می گیرین که الان چی باید بخوره یا چی کار باید بکنه؟؟؟ باید بچه رو رها کرد ؟
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
salam, dokhtare man 3 salo 2 maheshe. khoob sohbat mikone. gahi mimanam az koja yad gerefte. dar morede inke chi bepooshe? chi bekhore va ya ... man ham gahi sakht migiram. ama pedaresh mige in dige bache nist. bozorg shode. hagh dare entekhab kone. albate dar morede kharid man gahi hers mikhoram chon az 2 salegi entekhab ba khodesh boode. alan gahi in ghadr manteghie ke man fekr mikonam hamishe hamin joore. baad ke 1 kare bachegane mikone pedaresh mige in faghat 3 saleshe. gharar nist hamishe mantegh saresh beshe. be har hal bayad beheshoon etemad kard. bachegie dorane ma ra ke nadaran.
ممنون آفتاب جون من در مورد سوال دومت بستگی داره مثلا اگر چیزی که برای دخترم خوبه واقعا اجازه میدم بخوره و فقط وقتهایی که میدونم براش ضرر داره اجازه نمیدم بخوره و وقتی میگم نه تا آخر رو حرفم هستم و نظرم عوض نمیشه حتی اگر گریه کنه.یک مهمونی رفته بودیم که نوشابه و دوغ سر سفره بود وقتی دخترم دید بچه های دیگه نوشابه میخورن ازم نوشابه خواست منم گفتم مامان جون اگر نوشابه بخوری دندونات خراب میشن و درد میگیرن اونم هیچی نگفت و با رضایت دوغ خورد البته این به خاطر اینه که اون مطمین است که ما هیچوقت بهش دروغ نمیگیم همین اطمینان سبب شده که حرف شنوی کنه اگر به بچه دروغ نگیم اونم با ما روراسته
یک صلوات میفرستی؟
سلام دوستان

یه وبلاگ پر از لباس با طرح و رنگ و سایز مختلف......از 4 ماه تا 12 سال با قیمت های استثنایی
اگر دنبال لباس راحتی واسه زمستون بچه هاتون هستین و در عین حال میخواین هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم قیمتش مناسب باشه،این وبلاگ رو از دست ندین.
امروز دو طرح جدید اضافه شد.
یکبار برای همیشه مشتری دائم و هر فصل ما خواهی شد.
www.ninipoosh.blogfa.com
.....................................................................
و در این وبلاگ وسایل مناسب سیسمونی تا دو سال....اعم از ساک لوازم کودک،چند تیکه های نوزادی،پیش بند و جغجغه،پاپوش و کفش،لباسهای مخمل و سرهمی،تشک تعویض و پتو اسپانیایی و .... ارائه می گردد........
همگی با کیفت عالی و قیمت مناسب.
www.sismoonishop.blogfa.com
سرنوشت را کی توان از سر نوشت...
سلام
کلاسهای ترم زمستان باشگاه کودک تماشا شروع شد

خلاقیت دو تا چهار سال یکشنبه و چهارشنبه
بازی گروهی یک تا دوسال دوشنبه
نقاشی چهارشنبه
کارگاه های زبان سه سال به بالا
کارگاه های تک جلسه ای فرزند پروری

22374857
باشگاه کودک تماشا