خوب از عنوان تاپیک مشخصه و باتوجه به سابقه تعمیرات بنده و تاپیک قدیمی و عضویت 7 ساله در نی نی سایت و اولیه زیر، فکر نکنم نیاز به توضیح بیشتر باشه.هر گوشی دارید که بدردتون نمیخوره، مدلشو بفرمایید و یا عکس گوشی و وضعیت گوشی رو برام بفرستید تا ازتون خریداری بشه.
# دوستانی که در مورد سخت افزار تلفن همراه سوال دارند، و یا گوشی برای تعمیر دارند، یا قطعه ای لازم دارند، اگر کمکی از حقیر بربیاد ، قطعا دریغ نخواهم کرد.
میتونید از طریق پیام داخلی سایت و یا برای ارسال عکس گوشی ها با تلگررام بنده به شماره زیر ارتباط برقرار کنند:
0933
320
1212
مرسی از بودنتون...
احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
سلام اگه توش طلا باشه که ی کیسه دارم! بنده کارم تعمیراته و ی سری قطعات از روی برد ها قابل استفاد ...
رو برد ها طلاست برادر دیگه
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇