2777
2789
سلام
من الان 2 ماهه دارم استفاده می کنم
بی تاثیر نیست
باید روزا ضد آفتاب هم زده بشه
البته من یه هفته اول رو فقط شبا استفاده می کردم و از اون به بعد روزا زیر ضد آفتاب میزنم
گاهی وقتا هم یادم میره که این خیلی بده
باید یه دوره سه ماه رو کامل استفاده بکنیم
راستی شما برای چه جور لکی میخواید استفاده کنید؟
أَللّهُمَّ ارْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ (ع) یَومَ الْوُرُودِ
هانیه جون
من تقریبا از دی ماه دارم مدام استفاده میکنم
اطرافیان هر کدوم یه چیزی میگن یکی میگه لکات کم شده یکی میگه پوستت روشن شده یکی هم میگه پوستت براق شده
دکتر سارا تو تایپیکش بهم گفته بود استفاده کنم دائم
خودمم راضیم تقریبا لک یا کک ومکهای صورتم کمرنگ شده
گفته 6 ماه استفاده کنم حالا بقیشم استفاده میکنم ببینم چی میشه بعدش خارجیشو میزنم
معادل خارجی راسن لیراک رو بهم معرفی کرده بود راسنو 7 تومن میخرم ولی لیراک دقیقا نمیدونم قیمتشو ولی 20 به بالاست
اگه لکات مال بعد جوشاست میکرو هم خوبه با بخور
موفق باشی
4خرداد 92روز سرشار از بوسه خدا *صبا* کمال و رشد کودک از اینجا آغاز می شود؛ از فهم این نکته: او فرزند است نه در بند.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راسن تنها کرمیه که وقتی حسابی با آفتاب میسوزی جواب میده
من رفته بودم تایلند تمام بدنم بابت آفتاب سوخت
2 ماه این کرم استفاده کردم خوب شد!
گاهی باید نباشی...تا بفهمی نبودنت واسه کی مهمه...؟!
اونوقته که میفهمی باید همیشه با کی باشی
بیشتر ببینید

سلام بر عزیزان

لازم دونستم نکته ای را خدمت هموطنان عزیزم به خصوص خانم های گرامی عرض کنم .امروزه اکثر خانم ها در پی روشن نمودن پوست خود به پزشک مراجعه میکنند و متاسفانه پزشکان ما دست به تجویز کرم های ساختنی میزنند،حال علت  این میباشد که این کرم ها حاوی ترکیبی از  هیدروکینون (Hydroguinone) با درصد دلخواه پزشک  میباشد و این موضوع باعث میشود که اولا خواسته بیمار که روشن شدن پوست صورت است سریعا و به شیک ترین روش براورده شود و ثانیا تبلیغی میباشد بر خوب و حرفه ای بودن پزشک ، ولی غافل از این که این پزشکان غیر متعهد دارویی را برای شما تجویز نموده اند که به علت دارا بودن درصد های مختلف از ماده شیمیایی ذکر شده شما را به عرصه ابتلا به سرطان وارد میکنند(در آینده) و شما خواهران و مادران این مرز و بوم را به علت عدم ورود سازمان علوم پزشکی به این موضوع فراگیر فعلی و ناتوانی دستگاههای نظارتی و در پایان عدم تعهد پزشک بر این که اگر برای  شما این دارو را تجویز کرده است، به یاد داشته باشد که او قضاوت کرده است که منافع شما بیشتر از خطر عوارض جانبی است هیچ گاه (((برای جذب مشتری بیشتر)))دست به تجویز این پماد نمینمود و شما را .........Do not share this medication with others

این پماد از طرف اتحادیه داروی اروپا ممنوع شده چون دانشمندان اروپایی با تست روی موشها شاهد ایجاد سرطان بودند.در استرالیا و یه سری از کشورهای آسیایی هم این دارو ممنوع شده. ولی تعجب میکنم سایتهای ایرانی تنها به دلیل وجود AHA درون این پماد، با اطمینان و قاطعیت اعلام میکنند این پماد ضد سرطان هست. دانشمندان امریکایی تنها اعلام کردند این دارو روی موشها بروز سرطان کرده و در موارد لزوم پزشکی میشه از اون استفاده کرد.

سلام بر عزیزان لازم دونستم نکته ای را خدمت هموطنان عزیزم به خصوص خانم های گرامی عرض کنم .امروزه اکث ...

ميشه ساده تر بگين يعني روشن كننده ها كلا سرطان زا هستن ميخوام راسن بخرم نخرم يني☹️؟؟

ميشه براى حاجت روا شدن همه حاجت دارا يه صلوات بفرستى مرسى