2777
2789
عنوان

شوهرم از الان خوابیده 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 110 پست
اگه مثل منید پس درکم میکنی اگه مثل شوهرمی تو زو خدا ب همسراتون رحم کنید.تازه اقا ب من میگه تو عقده خ ...

شوهر منم خیلی حساسه موقع خواب نباید سروصدا بشه

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوش نکن به حرفش بگو کم خونه باشی اینور اونور بری منم میرم اینور اونور، بگو مسخرشو دربیاری منم مسخرشو ...

😁😁😁😁مسخرمو دربیارممم😁😁

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍
خب این درست ولی خب آدم دلش میپوکه تو خونه تنهایی

اره واقعا، ساعت ۹ شب زنگ زد کهسر کوچه ام دارم میام خونه، نه و نیم هم رفت که به سینما برسه، میخواستم اصلا بهش بگم نیاد خونه، آخه چه فایده ای داره نیم ساعت!!تازه منت هم میذاره سرم که به خاطر دیدن تو اومدم خونه!😏

شوهر منم خیلی حساسه موقع خواب نباید سروصدا بشه

پس شما همین جا با  دوستان وقت بگذ ون بذار همسرت استر احت کنه..چون من میدونم بد خواب شدن چ حس بدیه..فعلا دوستم.خانوما سرو صدا نکنید شبتون خوش😉😍

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
اره واقعا، ساعت ۹ شب زنگ زد کهسر کوچه ام دارم میام خونه، نه و نیم هم رفت که به سینما برسه، میخواستم ...

😐😐😐 بگو بخاطر شام خوردن اومدی نه من😐

چه حرصی شدم

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍
پس شما همین جا با  دوستان وقت بگذ ون بذار همسرت استر احت کنه..چون من میدونم بد خواب شدن چ حس بد ...

😁😁باشه من اینجا بی صدا وبیحرکت نشستم

شب بخیر 😆

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍
والا یه بار ازش تست مرفین گرفتم مثبت شد میگه کدیین خوردم زیر بار نرفت به برادر شوهر بزرگم گفتم دیشب ...

عزیزم قوی باش..تو قوی بودی ک تا اینجاشم اومدی..و اونم دوست داشته ک بخاطرت ترک کرده.   گوش نکن ب غرغراش ک چرا ب کی گفتی و ب کی..بگو ترکت میکنم..از هر چی میترسه بگو بذار باهات همکاری کنه.شوخی ک نیست ی عمر زندگیه. اگه لازم بود باز ببرش کمپ. قاطعانه جلو اعتراضش بایست و بگو این خط قرمز منه..کوتاه نمیام.

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹
ببین پس وضع خودت بهتر از منه، تازه گفتم یه میوه میخوری، گفت پوست بکن تو راه بخورم😶گفتم آبش می‌ریزه ...

شوهرمنم چایی نخورده خوابید 😁

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍
2810