2777
2789

سلام

توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سندروس. زینک پلاس

کدوم تاثیرش بیشتره 

دخترم ۱هفته اس لب به هیچیییییی نزده هیچی

توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 
شیر خودتو میخوره؟

شیرخشک ولی کم

شیرخشک ولی کم

خب شیر خشکشو تحت نظر دکتر عوض کن. من فکر کردم شیر خودتون رو میخوره میخواستم بگم خودتون عرق یونجه بخورین اونم به اشتها میاد. همراه غذا ماست یا سالاد یا سس کچاپ دوست نداره؟

میشه برای حاجت دل من یه صلوات بفرستین منم به آرزوم برسم😢.
من دخترم دوسالش بود كيندر ميدادم خيلي اشتها رو زياد ميكنه خيلي عالي بود

عزیزم رو وزنشم تاثیر داشت؟آخه پسر من 4.5 ماهه وزنش ثابته..تغییری نکرده

هر کی با ما مشکل داره....مشکل گشا ابلفضل...😊
عزیزم رو وزنشم تاثیر داشت؟آخه پسر من 4.5 ماهه وزنش ثابته..تغییری نکرده

خب من زياد ندادم وزن دخترم خوبه يك هفته دادم اشتهاش برگشت ديگه ندادم 

دوستمم راضي بود 

مسلما زياد بخوره وزنش ميره بالا ديگه 

گاهي با يك اشتباه نوزده نميشي صفر ميشي 💕