2777
2789
عنوان

خاطرات زایمان دوست جونای خرداد93 وعکس نی نی های جیگرطلاشون

| مشاهده متن کامل بحث + 46936 بازدید | 500 پست
نرگس جونم مبارک باشهههه واااااای کلی ذوق کردم دیدم نینیتو چه نازه ماشالله این دخملی خدا از چشم بد حفظش کنه قدمش پر از خیر و برکت انشالله
تـــو را بــه رخ تمـــــامــ شــقایقـــــــها میکشـــم و میگویــــم تا *پســـــرمــ* هستـ ـ ـ ـ زندگـــــی باید کـــــرد..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای خدا دلم ضعف رفت چه نینیای نازی پریسا جون مبارک باشه ماشا... چه لپایی داره گل پسرت خدا برات حفظش کنه.خدا رو شکر که سالمه زایمانتم هر وقت حسش بود تعریف کن نرگس جونی مبارک تو هم باشه ماشا... به این دختر نازت زیر سایه مامان باباش همیشه سالم باشه آوا جونم مبارک تو هم باشه البته با تاخیر،خدا رو شکر که زایمان راحتی داشتی برا ما هم دعا کن
پسر گلم 18 خرداد 1393 زمینی شد و زندگی ما رو پر از نشاط کرد.
ستاره جونم مبارک باشه انشالله قدمش پر از خیر و برکت باشه ماشالله به این دختر گلی خدا حفظش کنه
تـــو را بــه رخ تمـــــامــ شــقایقـــــــها میکشـــم و میگویــــم تا *پســـــرمــ* هستـ ـ ـ ـ زندگـــــی باید کـــــرد..
خوشگل جونم امضای منوببین یه ادرسه بروتواون ادرس .... البته قبلش بایدعکسات تاگوشی یاکامپیوتراماده باشه ریخته باشی وسایزشوکم کرده باشی اون ادرس که بازشد یه دکمه هست به نام بروزالبته انگلیسی کلیک کن رواون میری ازتوسیستمت عکساانتخاب میکنی وبعدخودش میادتوصفحهاولی یعنی همونجاکه بوززدی بعد اپلودروبزن شروع به اپلودشدن میکنه عکس که اپلودشد ادرس اولی روکپی کن همین جاپست مینویسی وارسال رابزن
الحمدلله رب العالمین ...
آوا جون مبارک باشه بسلامتی ایشا لله دامادش کنی پریسا جون مبارک شما هم باشه مهم أینکه الان صحیح و سالم بغلش کردی قدم امیرمهدی هم مبارک باشه ستاره جون قدم فرشته تو هم مبارک باشه نرگس جون دخمل تو که خاصه خوردنی و خواستنی
من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد
ستاره جون نی نیت مبارکت باشه ایشالله عروسش کنی ماشالله دختر نازی داری
** ازمرگ نترسید! از این بترسید وقتی زنده اید،چیزی درون شما بمیرد به نام «انسانیت» **

دخمل من 1تیرماه93اومدتوبغلم[smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
2810