2777
2789
عنوان

خاطرات زایمان دوست جونای خرداد93 وعکس نی نی های جیگرطلاشون

| مشاهده متن کامل بحث + 46936 بازدید | 500 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نام خداوندبخشاینده مهربان تقدیم به همه ی مادران عزیز وگل هرگونه کپی برداری وتوزیع بلامانع است لیست اسامی دوست جونام : شماره ...نام کاربری ...اسم دوست خوبم ...اسم نی نی ...تاریخ زایمان ...نوع زایمان ...محل سکونت ... 1.دماوند ..... زهرا .... فاطمه ....معلوم نیست ....معلوم نیست...قم 2.ترمه .....نرگس ....یکتا..... 11خرداد.....سزارین.....گیلان 3.خوشگل مامانی ....فاطمه .....محمدطاها ....16خرداد....سزارین.....تبریز 4.مامی دنیز.....ترنم.....دنیز.....3خرداد.....سزارین ....مشهدمقدس 5.فاطیماه....فاطمه ....محمدپارسا .....26خرداد.....طبیعی ....بیرجند 6.صباجون ...صبا ....حسنا .....9خرداد....طبیعی ....شیراز 7.مامان امیرمهدی ...مهسا....امیرمهدی ....28خرداد....طبیعی.....تهران 8.مامان محمدصدرا ...طاهره ....محمدصدرا....27خرداد...طبیعی ....مشهدمقدس 9.نارسیس....نرگس...بدون اسم ....31خرداد....طبیعی ....تهران 10.پریساخانووووم....پریسا....بدون اسم...19خرداد....طبیعی....تهران 11.مامان ثنا.....سارا.....ثنا....معلوم نیست ...استرالیا 12.اوا 63....الهه ....صدرا.....28اردیبهشت....سزارین.... 13.اکرم 12....اکرم..........5خرداد.......... 14.شریسا.... آوین.... 26 خرداد....سزارین....تهران... 15.سارا....سروشا....٢٣خرداد....طبیعى....تهران... 16.عسل .....آندیا .....27 خرداد...سزارین ....آمل
آنکه با زندگی می سازد ، زندگی را می بازد . با زندگی نساز، زندگی را بساز