2777
2789
سلام دوست جونا کسی از این سایت خرید کرده و راضیه؟ من میخام برای اولین بار برای لباس خرید کنم میخواستم نظرتونو بپرسم و ازتون راهنمایی بگیرم مرسی دوستان گلم
خدایا شکرت راضیم به رضای تو...
Lilypie Maternity tickers
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من خرید کردم و جز یک مورد از بقیه کاملاً راضی بودم. طبق تجربه برای اینکه از خریدت راضی باشی باید قبل از سفارش از فروشنده درخواست عکس واقعی محصول رو کنی و تمام جزئیات مورد نظرت رو بپرسی. فروشنده هایی که از ارسال عکس فرار میکنن و میگن جنسمون مثل عکسه خیلی بهشون اعتماد نکن.
من خرید کردم و اصلا راضی نبودم
خدایا آغوشت را امشب به من میدهی؟
برای گفتن!چیزی ندارم... اما برای شنیدن حرفهای تو گوش بسیار...میشود من بغض کنم تو بگویی: مگر خدایت نباشد که تو اینگونه بغض کنی ....میشود من بگویم خدایا ؟ تو بگویی: جان دلم....
بیشتر ببینید
سلام من از وقتی Aliexpress را پیدا کردم دیگه از ایران زیاد خرید نمی کنم! تنها چیزی که باید موقع خرید تو سایت Aliexpress رعایت کنین اعتبار فروشنده است! من پیشنهاد می کنم از سایت http://e-jeeb.ir/ کمک بگیرین راهنمای تصویری اش عالــــیــــه! بعد از طریق ویزا کارت همین سایت هم می تونین راحت خریدتون رت انجام بدین! من پیشنهـــاد می کنم این کارو حتما امتحان کنین.
سلام دوست عزیز هر خریدی داشته باشی میتونی به شماره من داخل وایبر لینک کالاتو بدی تا من برات بخرم اینم شمارم 09185656127 اگر هم از بابت اعتماد سازی مشکل داری اینم ادرس سایتم هست www.weststore.ir هست خوشحال میشم کمکتون کنم ما کالا ها رو از تمام سایت ها با کارمزد کم تری وارد میکنیم
راستش منم میخوام خرید کنم ولی دو دلم، قیمت لباس بچه هاش ، لباس عروس و لباس مجلسی هاش عالیه برادرم وسایل مربوط به کامپیوتر خریده بود راضی بود باید محصولی که میخوای بخری رو به فید بکش دقت بکنی
سارا جان دقیقا همینطوره! من معمولا عادت نداشتم فید بک و اینا رو بخونم! ولی یه مشاوره که از سایت ای جیب گرفتم فهمیدم نکته مهم فقط همینه! هم فیدبک هم الماس های خود فروشنده. http://e-jeeb.ir/ اینا خیلی خوب راهنمایی می کنند.