2777
2789
عنوان

تاپیک می می ناز😢😢😢🤧🤧🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 5225 بازدید | 129 پست
خانما یک کاربری بود اول اسمش با عروس شروع می‌شد بعد شوهرش رو از دست داد و تاپیک زد براش میشه اسمش رو ...

اسمش سمیه بود فکر کنم سمی

وخدایی که نگه داشت دلم را از غم .......;وانگهی گفت کمی صبر و مدارا تا دم........🌼🌼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو شکر عزیزم پس اگه اینجوریه حتما خانومه خیلی خوب بوده که بهش وابسته شدن ولی از طرفی هم دلم گرف ...

خدا به هیچکس اینارو نشون نده من حتی تصورشم برام سخته حتی 10سال بعد مرگم کسی دیگه بیاد صاحب زندگیم بشه

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
هرچقدر هم خانومه خوب بوده باشه بازم مرگ میمی ناز ناحق بود.

بله گلم میدونم خیلی دلم براش میگره،کاش میموند پیش بچه هاش همش یادم میفته که بعد مرگش کی ناز یه بچه ی ۱ ساله رو میکشیده؟آخه بچه در اون سن یکم لج بازی میکنه شبا یکم ادا درمیاره همش میگم خدایا کی بالا سرش بوده که به اندازه مادرش نازشو بکشه و خسته نشه و از ته دل بوسش کنه و با حوصله بخوابونتش

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢

منم وقتی تاپیکشو دیده بودم تا یکی دوماه حالم خیلی بد بود مثل تو انگار هزار سال بود که میشناختمش....و به این جمله ایمان اوردم که خدا خوبارو میبره ...

ولی ناراحت نباش الان دخترو پسرش بزرگ شدن پدرشون با یه خانومی ازدواج کرده من فالوشون کردم خانوم مودب و با احترامیه کلی هم از آریا استوری میزاره😊

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
خدا به هیچکس اینارو نشون نده من حتی تصورشم برام سخته حتی 10سال بعد مرگم کسی دیگه بیاد صاحب زندگیم بش ...

آره بخدا خیلی سخته مخصوصا سپردن بچه به یکی دیگه هیچ کس براش مثل مادرخودش نمیشه

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢
بله گلم میدونم خیلی دلم براش میگره،کاش میموند پیش بچه هاش همش یادم میفته که بعد مرگش کی ناز یه بچه ی ...

ایشون وقتی فوت میشن پسرش حدودا چهار سالشه

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
منم وقتی تاپیکشو دیده بودم تا یکی دوماه حالم خیلی بد بود مثل تو انگار هزار سال بود که میشناختمش....و ...

میشه خاهش کنم ایدی شونو بدی میخام بچه هاشو ببینم🙏🏻

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند
2810