2777
2789
عنوان

sare 2 rahi mondam torokhoda begid chikar konam???????????

1677 بازدید | 7 پست
salam man mina hastam 28 salame.3 salo nime pish ba eshgh ezdevaj kardam.ravabete jensimon kheyli khob bod hamsaram behtarin hamsare donya bod.vali bad az enke 3 hafte raft mosaferat dobay motevajeh shodam ke ba dokhtar dayesh raftebode va be man khianat karde.khastam hamonja tamomesh konam vali nazasht va ghol dad ke jobran kone goft bia bache dar shim koli gerye kard manam ba koli azab bakhshidamesh.vali halake khoda behemon ye pesare naz dade ravabete jensimon be 2 mah ye bar reside.shoro karde bekotak zadane man va azaro azyatam.hala mikham biam biron dige khaste shodam .vali mige bacharo bezaram pishesh chon man na pol daram na khone on hamechi dare.khaharam bmige bacharo bezaram pishesh vali khodam daram degh mikonam.torokhoda shoma begid chikar konam??????????
با وکیل مشورت کن... در ضمن بچه چه پسر چه دختر تا 7 سال در حضانت مادره تا 7 سال دیگه هم خدا بزرگه... اگه کتک میزنه خب ازش شکایت کن... یه مدرکی فیلمی چیزی ازش بگیر... اگه جای کتک رو بدنت موند برو پزشکی قانونی... ولی در کل با وکیل مشورت کن...
عزیزم فکر کنم اول از همه باید بری با یه مشاور خوب صحبت کنی. و اینکه اگه می تونی یه مدتی تحمل کنی سعی کنی یا کار پیدا کنی یا اینکه درس بخونی .البته این نظر شخصی من هست.
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمی شوهرت یه ادم خیلی زرنگ و نامرده.......واسه اینکه تورو تو زندگیش نگه داره پیشنهاد بچه دار شدن داده...........و حالا تقی به توقی میخوره بچه و پناه خودش قرار میده.............ببین من اینجور مرد تو فامیلمون بوده..........هیچوقت از خوشی و کثافت کاری دست برنمیدارن حتی اگه تو براشون بهترین زن دنیا باشی......و اگه اعتراض کنی با نامردی دست و پات و میبندن.........هیچوقت هم نمیزارن شما از نظر مالی مستقل باشی میخوان محتاجشون باشی و راه هرگونه پیشرفت و براتون میبنده.........2 راه بیشتر نداری ......این موضوع و بپذیری و به خاطر پسرت چشمات و روی خیانتاش ببندی و وقتی سنش بالا رفت و پسرتون بزرگ شد بهتر میشه .........یا اینکه طلاق بگیری که البته چون همسر شما ادم نامردیه مطمنا به خاطر ازار و اذیت شما هم شده نمیزاره راحت طلاق بگیری و چند سال طولش میده و در اخر نمیزاره بچه ات و بگیری.........اگه مبلغ مهریه ات زیاد باشه خیلی به نفع ات میشه که شما هم توسط مهریه بترسونیش..........تو فامیل ما خانمی دقیقا مشکل شما و داشت ولی بعد چند سال دادگاه رفتن خسته شد و موند سر خونه زندگیش و تحمل کرد و حالا که داماد دار شدن شوهرش تغییر کرده و سرش به سنگ خورده و زندگی خوبی دارن.........بستگی به روحیه خودت داره .......خدا اینجور مردا و لعنت کنه که به خاطر خودشون با زندگی خانوادشون بازی میکنن...........شما باید خیلی بی خیال باشی و به خودت خیلی برسی و اعتماد به نفست و جلوش زیاد نشون بده جلوش نشون بده که همش میخوای تفریح کنی و با دوستات برو بیرون........بزار واسه شما همیشه دست و دلش بلرزه که اگه بری رو هوا بهترین ازدواج و میکنی........من مطمنم اصلا طلاقت نمیده میخواد بترسونتت تا سکوت کنی .........
salam mamanaye nazanin.nazaraye hamatono khondam va vaghean az hamaton mamnonam.man iran zendegi nemikonam baraye hamin rahat mitonam joda besham.mehriamam kheyli kame aslan arzeshesho nadare ke donbalesh bioftam.emroz ba shoharam sohbat kardam goftam to harchiam mano azar bedi dige man bahat zendegi nemikonam bacharam khodet negah dar man miram peye zendegim.vali goft nazaram az dishab tahala avaz shode va digenemikham bache negah daram.manam goftam che behtar khodam negah midaram.emrozam raftam be komake khoda ye khoneye noghli peyda kardam ke ba pesaram zendegi konam.akhe shoharam khone dare va hata gheste khonasham man midadam.digebase dige harchi saramo kolah gozashte va az man soo estefade karde.nemizaram zendegie bachamam jahanam kon.
مینا جان از خوندن پست هات خیلی ناراحت شدم ....واقعا اون چه دختر دایی بوده که حاضر شده این طور آتیش به زندگیه پسر عمه اش بندازه ....صد رحمت به هفت پشت غریبه.....خدا رو شکر که تونستی بچتو بگیری....حتما موفق میشی زندگی خوب و پر از آرامشی داشته باشی چون تو یه فرشته کوچولو تو خونت داری اما همسرت یه روح خیانتکاره ترسناک تو خونش داره.....
به آینده فکر کن....هنوز کتابهایی برای خواندن،غروب هایی برای تماشا کردن و دوستانی برای دیدن وجود دارند.
عزیزم بمون چون اگه تو از زندگیش بری بیرون یکی دیگه میادسرجای تو اونوقت پسرت بایدبا نامادری زندگی کنه بمون براش خانمی کن برا پسرت مادری کن برا خودت خوش بگذرون و خرج کن بیخیال کثافت کاری های شوهرت شو . خیلی هارو من میشناسم که دارند می سازند . بری خونه بابات از اینجا بارت سخت تر میگذره
اللهم صل علی محمد وال محمد