2777
2789
عنوان

بازم مشکل خواهرم و شوهرش....

2228 بازدید | 32 پست
قبلا گفته بودم شوهرش شکاکه....چند ماهی می شه بدتر شده. جوری که 3 ماهی می شد که حتی یه کلمه هم حرفی نزده بودن. شوهرش اصرار که تو با فلانی ارتباط داری و باید بیای اقرار کنی جلو من تا منم بگذرم. خواهرم زیر بار نرفت...وقتی زیر بار نرفت هی عصبی تر شد! یه روز داد و فریاد و فحش که تو فاحشه ای و... خواهرم می خواسته بره ماموریت پسرش هم می خواسته ببره که تنها نبشه رفته بچه رو گرفته گفته برو هر هرزگی می خوای بکنی بکن بچه رو نبر! خلاصه....خواهرم خونه زندگی اش رو گذاشت و دیگه برنگشت تو اون خونه. اللان 1 ماهی می شه....حتی زنگ هم نزده احوال بچه اش رو بپرسه!!!
عموش که مثلا بزرگترشه زنگ زده بهش گفته من باهاش مشکلی ندارم فقط من یه چیزی برام مسلم و روشنه که اون قبول نمی کنه!!! قبول کنه حرفی ندارم!
خواهر بیچاره ام هم می گه گناه نکرده رو چه جوری گردن بگیرم آخه؟؟ برم بگم من با فلانی رابطه دارم؟؟
بیچاره خواهر من می گه هنوز دوستش دارم....می گه می دونم که ادم عصبی هستش اگه درمان بشه دلش می خواد باهاش زندگی کنه....یه پسر 2 ساله داره....
شما بودین چکار می کردین؟
پوپک این از علایم ادمهای پارانویید هست که به زور طرف رو به گناه نکرده به اعتراف دربیارن بعد میگن دیدی پس من راست گفتم و اروم شاید بشن شاید هم عصبی تر
خواهررررت به هیچ وجه نباید ساده بشه و به دروغ اعترافف کنه حواست باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این آقا حتما باید درمان بشن با صبرو سکوت و گذشت زمان بدتر هم خواهند شد و این وسط خواهرتون و بچش خیلی لطمه میخورن.
گل زرد و گل زرد و گل زرد.....بیا با هم بنالیم از سر درد.....عنان تا در کف نامردمان است .....ستم با مرد خواهد کرد نامرد!
چند روز دیگه تولد پسرشه داره تلف می شه خواهرم....پارسال این روزا در تدارک تولد مفصلی بود براش....حالا امسال....
بچاره خواهرم می گه من اگه هرز بودم بچه واسه چی ام بود؟ با این بدبختی کله سحر بچه رو بغل می کنه می بره مهد...سر کار می ره....خانوم خونه چه جوری...اونوقت بهش می گه هرزه!!!
اصلا اصلا این گناه رو به گردن نگیره چون دو روز دیگخ کخ به مشکل بخورن از همین اعترافش بر زدش استفاده میکنه و باز اوضاع بدتر میشه
اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید عوضش کنید شما درخت نیستید.
به نظر من باید بزرگترها پادرمیونی کنن و همسر خواهرتون رو به یک روانشناس خوب و حاذق معرفی کنند
خواهر دوست من سر همین قضیه از همسرش جدا شد چون همسرش با اینکه آدم دنیادیده ای بود ولی همیشه شک داشت الان هم اون آقا زن خودش رو طلاق نمیده یعنی کلاً اسیر شدن
ولی این برای زمانیه که خود خانم نخواد زندگی کنه.به نظر من کمک کنیدو شوهرخواهرتون رو به پزشک معرفی کنید.
نزارید زندگیشون از هم جدا بشه
منم براشون دعا میکنم که هرچی خیر و صلاح هست همون بشه
خدایا راضی م به رضات
2810