2777
2789
عزیزم خوب میشه داداش من تازه ۳روز مونده بود ک ۷ماهه بشه و بدنیا اومد تا نزدیکای ۹ ماهگی هم تو دستگاه ...

منم 6ماهو 14روزم بود به دنیا اومدم 15روزه تو دستگاه به مامان منم میگفتن میمیرم  ولی موندم خداروشکر الان 26سالمه،وزنمم 1600 بود

خدا داداشتو حفظ کنه

آرامش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشقتم بابت دلگرمیت

فدات شم عزیزدلم

داداشم انقد کوچولو بود من اونموقع ۴سالم بود لباس عروسکمو تنش کردم بردمش تو کوچه پیش دوستام همه فکر میکردن عروسکه و ذوق میکردن ک تکون میخوره وقتی گفتم داداشمه همشون فرار کردن رفتن😂😂  باورت نمیشه نصفه شب بیدار میشدیم میدیدیم بیداره زل زده ب سقف 😂😂

الان ماشاءالله ۱۸۸ قدشه ۷۵ کیلوأم وزنشه 

ان شاء روزی میاد قد پسراتون ازخودتون بلندتره و سفت بغلت میکنن میگن دیدی مامان چقدر الکی حرص خوردی و ناراحت بودی😍😍

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
از نظر هیکل در مقایسه خانواده و ژنتیک اتون هیکل ات خوبه استخون بندی و قد ات؟

آره بابا الان یه کاربری سوال کرد جواب دادم 

وزنم 52 قدم 160 کلا مشکلی ندارم استخون بندیمم خوبه خاطر خواه هم زیاد دارم اینو گفتم بدونی شکلو قدووزنو هوشو اینام هیچ مشکلی نداره خخخخ  

آرامش
فدات شم عزیزدلم داداشم انقد کوچولو بود من اونموقع ۴سالم بود لباس عروسکمو تنش کردم بردمش تو کوچه پیش ...

تموم تنم لرزید از این دعای شیرینت

خدا داداشتو حفظ کنه براتون ان شاا...

منم 6ماهو 14روزم بود به دنیا اومدم 15روزه تو دستگاه به مامان منم میگفتن میمیرم  ولی موندم خدارو ...

مرسی عزیزدلم

ان شاءالله خدا شمارو هم برای خانوادت حفظ کنه مهربون😍😍❤️❤️🥰🥰🌹🌹🌺🌺

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
تموم تنم لرزسد از این دعای شیرینت خدا داداشتو حفظ کنه براتون ان شاا...

مرسی مهربونم

الان از طرف من نینیهاتو ی فشار بده  ک من دلم ضعف میره واسه نینی🙈

اگه دوسداشتی برام دعاکن منم یروز نینیدار شم😢

مرسی مهربونم الان از طرف من نینیهاتو ی فشار بده  ک من دلم ضعف میره واسه نینی🙈 اگه دوسداشتی&n ...

ای جانممممممم

دلمو امشب شاد کردی خدا دلتو شاد میکنه

منتظرم یه روزی بیای بهم بگی خدا بهت یه نی نی نازو مهربون عین خودت داده ان شاا...

ای جانممممممم دلمو امشب شاد کردی خدا دلتو شاد میکنه منتظرم یه روزی بیای بهم بگی خدا بهت یه نی نی ن ...

ان شاءالله ک همیشه شاد باشی دوست جانه مهربونم😘😘 

مرسی ازدعای قشنگت🙈🙈😍😍❤️❤️🌹🌹

مثلا نگاهش به شما خوب بود؟ یعنی ارتباط چشمی  نگاه به سقف داشت  انحراف چی پسره من همه کا ...

پسر من از یازده ماهگی مشخص شد انحراف داره و قراره ماه بعد عمل بشه پیش بهترین دکتر انحرافدچشم دکتر سپیده توکلی زاده..  والا یادم نیست ولی می دونم خیلی دیر کاراش بود ولی عکساش قشنگ ب دوربین نگاه می کنه یا فیلماش حرف میزنم اقوم می کنه  نگاه می کنه

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 

پسر منم 29 هفته به دنیا اومد 950 گرم بود دوماه بیمارستان بود با وزن 1600 آوردیم خونه 

بعدم عمل باد فت داشت با کلی درد سر الانم چهار سالشه 12 کیلویه ومریضم هست 

کلی سختی دیدم براش اما خیلی باهوشه خدا به هیچکس نوزاد نارس نده

2810