2777
2789
عنوان

آشپزی

126 بازدید | 16 پست

دوستان شاغل  وخانه دار کی از سرکار میرسید منزل و چطور برای همسرتان شام میپزید؟وقت میکنید؟

من یکماه دیگه میرم  سرزندگیم.️.شاغلم و ساعت 6 میرسم خونه.چطور برنامه بریزم ؟ 

من فقط وعده شام رو دارم و خانه دارم.متنفرم از اینکه درروز دوبار غذادرست کنم.واقعا حسش نیس😃

آهای عالیجناب عشق❤فرشته عذاب عشق❤حریف تونمیشه این قلب بی صاحاب عشق💕به خطر عشق بجنگید....پشیمون نمیشید💘💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا 7 استراحت کن

7 پاشو شام بپز تا 8:30 ، 9 آماده میشه برای ناهار فرداتم داری دیگه

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

با زودپزکارت راحته 

خورشت دو ساعته میپزه برنج هم بزار تو پلوپز 

یا رو گاز

اومدی خونه شامتو بزار بیشتر درست کن که اگه خورشت هست فریز کنی بعدا حس نداشتی گرمش کنی 

زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.

عادت بدید که اخر هفته ها خونه نباشید غذا ازبیرون بخورید

یه بارم از بیرون غذا بخر همین تهیه عذاها قیمتشونم خوبه 

میمونه 4روز اونم که بهت گفتم چکار کنی 

شامو زیاد بزار برا فردا ناهار شوهرتم باشه

زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.