2777
2789
عنوان

شوشوی من واقعا نمی دونه! چکار کنم؟

9477 بازدید | 16 پست
بچه ها شوشو جان من واقعا نمی دونه که باید برای من یه هدیه بخره وقتی نی نی دنیا اومد. خدایی اش برای خودم مهم نیست. راستش اینقدر هزینه ی بیمارستان و بندناف و آزمایش و...این جور چیزا توی این ماه آخری دادیم که نگو. منهم از ته دل ناراحت نمی شم که چیزی برام نخره. توی این 5 سالی که ازدواج کردیم به اندازه ی یه جعبه ی پر طلا و جواهر برام خریده به مناسبتهای مختلف. اما این یکی رو فقط بخاطر خانواده ام نمی دونم چکار کنم؟ بهش بگم که باید چیزی بخره؟ می ترسم اگه چیزی نخره خانواده ام بهش کنایه بزنن و ناراحت بشه چون من واقعا می دونم که نمی دونه باید چیزی بخره! یهنی بهش بگم برام بخره؟؟؟؟
نمی دونم!!! دارم دیووونه می شم.
راستش من خیلی تعجب میکنم!!!!!!!1 یعنی چی واقعا؟ خوب نخره.اصلا فلسفه کادو برای زایمان چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا توروخدا انقدر دغدغه این مسائل پیش پا افتاده را نداشته باشین. به جای اینکه از همسرت توقع داشته باشی که اینکارو برای خانواده ات یا هرشخص دیگه ای انجام بده یه زحمت بکش اونا رو توجیه کن که چقدر این مسئله بی اهمیته ........ والا تو این جامعه دردهای مهمتری هم هست که داره بدبختمون میکنه
امیدوارم به سلامتی زایمان کنی واین هدیه زیبا و مشترک برای شما پدر و مادر خیر و برکت به همراه بیاره
چشمها را باید شست ، جور دیگر باید دید...
سلام دوستان

به نظرمن هرکسی که میره تو تخت بیمارستان اگر براش حتی یه شاخه گل هم بخرن همون کافی هست.
حالا زایمان هم مثل اون.اگر واقعا هدف اغناشدن ازبابت این مساله هست که شوهرم به من توجه داره پس یه شاخه گل کافیه.

تواون شرایط درد زایمان ویااحیانا بیهوشی و...گرفتن یه شاخه گل ازهمسر میتونه زن رو ازنظر روانی راضی کنه.به نظر من هم فلسفه کادوزایمان برای این هست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فکر میکنم انقدر به دنیا اومدن یه انسان اونم از وجود خود آدم شیرین باشه که هیچ چیزی جاشو پر نمیکنه اینو هر زنی که مادر شده تایید میکنه
چشمها را باید شست ، جور دیگر باید دید...
همه حرفهای دوستان در مورد مهم نبودن هدیه رو قبول دارم، اما، اگر واقعاً فکر میکنی ممکنه ناراحتت کنه بعد از زایمان این قضیه و نطر خانواده ات برات مهمه اون موقع، به همسرت بگو. بعد از زایمان به اندازه کافی خسته و حساس هستی که کوچکترین چیزی ناراحتت کنه. منم همون روش نسیم رو پیشنهاد میکنم.فقط سعی کن اون چیزی که بهش اشاره میکنی گرون نباشه خب ؛)
بچه ها تاریخ تاپیک واسه 6 ماه پیشه. پوپک نینیش الان تو بغلشه و احتمالاً داره به فکرهای اون موقش میخنده. چون من خودم تا امروز نمیدونستم که مرد باید موقع زایمان به زنش کادو بده و فکر کنم اصولاً این رسمها من درآوردی باشه و درخواست این جور کادو ها از طرف زن فقط باعث تیره شده روابط زن و شوهر میشه. حالا اگه مردی دلش خواست و خرید بحثش فرق می کنه.
ملتی که کتاب نمیخواند.....
باید تمام تاریخ را تجربه کند ...
من هم چون دوست ندارم کادوهای صد تومانی صد تومانی ازش بگیرم تو یکسال تمام مراسم را نزاشتم برام کادو بگیره دو ماه دیگه که نی نی بدنیا بیاد 3 میلیون میده برم طلا بخرم همش با هم یکجا
زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتن آن را از بین میبرد
بنظر من این موضوع اصلا موضوع پیش پا افتاده ای نیست... از قدیم رسم بوده که وقتی که خانومی وضع حمل میکرده بعدش شوهرش یه سکه ای چیزی کادو بهش میداده البته بستگی به وضع مالی طرف داره شاید یکی یه چیز خیلی گرون تر بخره یکی هم یه شاخه گل ولی نباید این رسم و رسومات را از بین برد که چییییییییییییییییی
زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتن آن را از بین میبرد
به نظر من اگه شوهر خوبی داری که ازش راضی هستی بهش نگو برات چیزی بخره.صبر کن ببینی در نهایت عکس العمل خودش چیه .اگه اخر نداد بعد ها بهش بگو.الانم یکی از طلاهایی که داری و کسی ندیده رو به همه نشون بده بگو اون خریده هرچند به کسی هم ربطی نداره.راحت باش.
آغاز هر کار مهمترین قسمت آن است . افلاطون
سلام بچه ها.منم مهر ماه دخترم به دنیا میاد.شوشوی منم نمیدونست چیزی باید برام بخره راستش منم نمی خواستم بهش چیزی بگم.(ببینم این جور رسم و رسومارو نباید ماماناشون بهشون بگن؟!!!)ولی چند روز پیش یه اتفاقایی بین من ومامانش افتاد و منم تصمیم گرفتم برای اینکه حرص مادر شوهرمو دربیارم به شوشو بگم برام کادو بخره.اخه مامانش نسبت به این چیزا یه ذره حساسه.البته مستقیم بهش نگفتم.از جلوی طلا فروشی که رد میشدیم گفتم بیا از الان نگاه کنیم دیگه فرصت نمیکنیم و اونم گفت مگه باید چیزی بخرم و منم رسمو بهش گفتم.
سلام
فاطیما جون آفرین به تو. ولی سوالت یک کمی عجیب نیست ؟ مامانهای شوشوها فکر می کنند ما هووی اونها هستیم بعد میان به پسرشان میگن براش کادو بخر !!!!!!!!!!!!!
منم به شوهرم گفتم که باید برام کادو بخره . به اخلاق مامانش هم کاری ندارم . تازه آنچه که باید یادشان می دادن هم یاد ندادن چه برسه به کادو.
سلام بچه ها من هنوز خیلی مونده به اینکه بخوام به کادوی زایمان فکر کنم ولی باید بگم اصلا نباید به شوهرهامون فشار بیاریم ولی در عین حال باید فکر غرور اونها را هم بکنیم فاطیما جون روشت خیلی خوب بوده برای گفتن به شوهرت ولی فکر کنم هر وقت به کادوت نگاه کنی یاد مادر شوهرت بیفتی تا تولد بچه ات . مادر شوهر ها خیلی هم بد نیستن من که خیلی دوستش دارم و اصلا هم باهاش مشکلی ندارم چون همیشه به خودم گفتم فکر کن خاله ات هست نه مادر شوهرت اگه اینجوری نگاه کنی می بینی باز هم با هم اختلاف درید ولی دیگه از دست هم ناراحت نمی شین . دوست من یه مادر شوهری داشت که گو مادر فولاد زره دیو ولی دوستم اونقدر باهاش خوب رفتار کرد و بهش محبت کرد که الان جونشون برای هم در میره به قول مادر بزرگ من اگه این مادر نبود این پسر هم نبود که شما عاشقش بشین اگه از الان که نینیت داره به دنیا میاد به امید خدا حس کینه داشته باشی اون طفلکی هم کینه ای بار میاد مواظب باش
2810