2777
2789
گهواره برقی موزیکال و صندلی نوزاد و کودک قیمت: 280000 تومان گهواره ویبره دار باعث آرام شدن نوزاد می شود دارای پایه ثابت کننده برای زمان خواب و یا غذا دادن قابل استفاده به عنوان صندلی کودک گهواره موزیکال زاویه قسمت پشتی نوزاد قابل تنظیم می باشد پارچه و رویه گهواره قابل شستشو می باشند قابل استفاده از بدو تولد تا 4 سالگی ( 0 تا 18 کیلوگرم ) دارای کمربند نگهدارنده کودک ♥ می توانید بصورت آنلاین ، تلفنی و پیام خصوصی خرید نمایید ♥ برای خرید آنلاین و مطمئن به آدرس زیر مراجعه نمایید: http://mynini.net/109-baby-motion-swings جهت مشاوره خرید با شماره 09123552145 تماس بگیرید ♥ مای نی نی دارای نماد اعتـــــــــماد الکترونیکی و درگاه ایمن بانــــــــکی♥ آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خاله ریزه جونم همین کار از نظر استحکام بسیار بهتر از اون یکیه... به پایه های کار دقت کنی و با اون یکی مقایسه کنی مشخصه این کار را هم شرکت فیشر پرایس زده به سفارش یه شرکت ترکیه ای و بدلایل گمرکی و اینکه قیمتش پایین تر در بیاد روش مارک نزدن معمولا این جنسها میره ترکیه و خودشون روش مارک میزنن و تو بازار میفروشن خداروشکر تعدادیش هم از چین بدست ما رسیده به اصطلاح کاسب ها تو این مدل کارهای نی نی لای لای و گهواره و ... کار به قیمتی هستش
ببخشید 2 سوال دیگه اگه اوردن و نپسندیدیم یا مشکلی داشت خرابی چیزی تعویض یا پس میگیرین ؟؟؟؟ و اینکه میشه عکس از خود جنس برام بذارین ؟؟؟؟ ممنون از جوابگوییتون
خدایا من ۵۰۰ میلیون دستی می خوام میشه تا تورم بیشتر نشده بهم بدیش ممنون میشم  
تو مغازتون یا انبار واسه نمونه باز شدشو ندارین ؟؟؟ اگه اومد نتونستم سر همش کنم ؟؟ شوهرم خیلی اصرار داره عکس واقعیشو ببینه بله میدونم مرجوعی دارین
خدایا من ۵۰۰ میلیون دستی می خوام میشه تا تورم بیشتر نشده بهم بدیش ممنون میشم  
سرهم کردنش خیلی خیلی ساده س اکثر کارهای نی نی لای لای نوزاد طوری طراحی میشن که فقط شخص مصرف کننده و برای اولین بار اون را وصل کنه ... فکر کنم بخاطر مسائل بهداشتی و اینا باشه اگه بخواهیم باز شده همه کارها را داشته باشیم ... تقریبا 2000 آیتم جنس داریم ... فکر کنم باید ورزشگاه آزادی را اجاره کنیم احتمالا همسرت نگرانه که خود جنس همین عکسها نباشه بهش بگو نهایتش اینه که پس میفرستیم ! نگران نباش
خواهش می کنم خاله ریزه جون این چه حرفیه، ما وظیفه مونه جنس را به مشتری نشون بدیم و تا جاییکه در توانمون باشه در خدمتیم و در کنار اینها سعی می کنیم اجناس را با قیمت منصفانه خدمت مشتری بدیم اگه مشتری مورد پسندش بود که در خدمتیم اگر هم نبود آرزو می کنیم جنس دلخواهش را بتونه با قیمت مناسب پیدا کنه اینم جعبه گهواره آپلود عکس
2810