2777
2789
عنوان

درباره اسنپ

98 بازدید | 12 پست

سلام دوستان،بخوام اسنپ بگیرم برای واریز پولش چیا میخواد؟رمز دوم وcvvهم میخواد؟ آخه cvv کارتمو ندارم

دوستای مهربونم لطف کنید برای سلامتی کامل مادرم یه صلوات بفرستین،خدایا هممونو عاقبت به خیر کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نقد پرداخت کن

در آخرالزمان قلب مومن دردرون خود آب میشود زیرا منکرات را می بیندو قدرت جلوگیری و تغییر را ندارد مومن در آن میان با ترس راه میرود و اگر حرفی بزند او را میخورند و اگر ساکت باشد دق میکند . پیامبر اکرم (ص) . اللّهمَ عَجِّل لِولیکَ الفرَج
آخه نقد نمیگیرن،میگن باید واریز کنی،خودمم نقد راحتترم

اتفاقاً برعكس راننده ها ترجيح ميدن پول نقد بگيرن تا پرداخت انلاين

And now these three remain : faith, hope and love. But the greatest pf these is love.

برای پرداخت نتی اره cv2 میخواد

اما نقد بده اگه گفت نتی بگو ک امکانش نیست

خودت باید انتخاب کنی نوع پرداختو

اما تا جایی ک‌میدومم همه راننده ها ترجیحشون‌نقده

یادم تورو فراموش..

اسنپ اصلا تخفیف نداره؟

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
نسبت به آژانس ارزونتره خانومی

بنظر من باید به اوناییکه زیاد مشتری شدن یه تخفیفی میداد از هر ده سفر یبار حداقل

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.