2777
2789
عنوان

نگهداری سیر

36363 بازدید | 24 پست

سلام. شوهرم سیر زیاد خریده. روشهای مختلف رو تو نت دیدم٬فریز کردن ٬خشک کردن ٬تو روغن ریختن٬سرخ کردن....نمیدونم بهترین روش کدومه...خانومای کدبانو میشه راهنناییم کنید بهترین روش کدومه که عطر و طعم سیر بهتر حفظ بشه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یکبار فریز کردم اصلا خوب نشد ...ِیجاهم خوندم تو روغن زیتون بریزین بذارین یخچال بازم خوب نشد 

یعنی بعد یمدت بوی تازگیشو از دست میده ...یا تو غذا میریختم طعمی نداشت ..احساس نمیکردم تو غذا سیر ریخته شده

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!

عزیزم پاکشون کن بعد بزار ی ظرف سر دار محکم ببند یا تو پلاستیک بزار فریزر 

تا ی سالم بمونه مشکلی نداره 

نصفشم ترشی بنداز براخودت 

الان ماهم زیاد گرفتیم

خـــدایــا شکـرت 😍مـامـان دوقـلوهــا😍امیرو ارمین😍😘

من گذاشتم تو جا میوه ای یخچال فکر کنم زیاد موند اخراش دیگه یکمیش خراب شد.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید

من يه بار داخل فريزر گذاشتم تا مدتها استفاده مىكردم خيلى خوب بود يعنى پر پرش كردم تو كيسه فريزر گذاشتم يخ زد بعد هر دفعه يه دونه مثلا بر ميداشتم برا غذا 

اينبار هم گذاشتم تو طبقه مخصوص سبزيجات يخچالم( البته اگه يهچالتون داره همچين كشويى ) خيلى خوب مونده و تازه 

گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
عزیزم پاکشون کن بعد بزار ی ظرف سر دار محکم ببند یا تو پلاستیک بزار فریزر  تا ی سالم بمونه مشکل ...

راحت ترین روش همینه بذلرم فریزر٬گفتم شاید با این روش اونقدر عطر و طعم و بوش حفظ نشه که به غذا بده٬حالا جدای از بحث له شدنش