2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
هزینش که تقریبا همون دو نیم باید باشه

دو و نیمم باز خوبه .بیشتر نشده باشه.والا اعتباری نیست .هزینه ها تصاعدی میرن بالا . دوست من که میگفت یه روز صبح رفتم .همون روز نوبت گرفتم .به زور نفر آخر دکتر برام عمل کرد .ولی خیلی باید سریش بود 

2804

وای الهی خیر ببینی خواهر

منم راهنمایی کن من میخوام لیزیک کنم 

شما نوبت دهی حضوری داستید یا تلفنی

هزینه اش چقدر شد عمل شما

واینکه پیش کدوم دکتر عمل کردید

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  
وای الهی خیر ببینی خواهر منم راهنمایی کن من میخوام لیزیک کنم  شما نوبت دهی حضوری داستید یا تل ...

نوبت های لیزیکشون حضوریه از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۸ صبح همون روز معاینه میشین بعد دکتر تشخیص میده که میشه عمل کرد یا نه هزینه عکسش دویست وخورده ایی هزینه عملش هم دو ملیون عملشون هم پی آر کی

2805

سلام دوست من خوبی 

حالت بهتره 

میخواستم بدونم نوبت دهی چطوری بود تلفنی یا حضوری 

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
سلام دوست من خوبی  حالت بهتره  میخواستم بدونم نوبت دهی چطوری بود تلفنی یا حضوری

سلام ممنونم عمل خوبی بود فقط یکم خشکی چشم دارم که دکتر گفت تا دو سال طبیعیه نوبت ها فقط حضوری صبح زود

سلام ممنونم عمل خوبی بود فقط یکم خشکی چشم دارم که دکتر گفت تا دو سال طبیعیه نوبت ها فقط حضوری صبح زو ...

‌امیدوارم این مشکل هم به زودی حل بشه 

صبح زود یعنی دقیقا چه ساعتی 

ممنون که وقت می ذاری جواب میدی

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
2801