مامانهایی که تونستن با رژیم لاغری مناسب وزنشون رو کم کنن لطفا به من بگید چطور میتونم 10 کیلو اضافه وزنم رو کم کنم ؟؟؟ من بعد از زایمان دچار اضافه وزن شدم اونم 15 کیلو یواش یواش 5 کیلوش رفته ولی میخوام 10 کیلوی مونده رو خیلی زود کم کنم تابستون که اومدم ایران همه شوکه شدن منو دیدن که چاق شدم دوست دارم اینبار که میرم ایران لاغر شده باشم
مامان الهام جون ، چای سبز توی شیردهی ضرر نداره؟ میگن فشار رو پایین میاره . تو مشکلی نداشتی؟ و یک سئو ...
منم چای سبز مصرف میکردم درسته بی مزس ولی میشه با ی تیکه نبات خیلی کوچیک یا شکر های مخصوصافراد دیابتی خودرش البته دکترم به من این مشاوره هارو داد توام میتونی ازشون مشاوره بگیری شاید بتونه کمکت کنه منکه راضی بودم https://erezhim.com/
سلام من یه دکتر رژیم خوب میخاستم باردار هستم افزایش وزن داشتم بهم دکتر راضیه رجبی رو معرفی کردن ،میخ ...
سلام عزیزم من خودم هم رژیم بارداری و هم رژیم کبد چربمو دکتر رجبی گرفتم واقعا راضی بودم خیلی وقت میزارن برای مراجعه کننده و این خیلی به ادم کمک میکنه تازه به خواهرمم معرفیش کردم تا رژیم چاقی بگیره ازشون
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
من گلوریا والفا اسلیم مصرف کردم که بعدا فهمیدم که دست ساز تهرانه امفتامین داره که تو ماده مخدر شیشه استفاده میشه باعث بی خوابی و استرس واضطراب وتپش قلب وریزش مو و خشکی دهان میشه من استپ وزنی داشتم حتی با رژیمم وزن کم نمیکردم کل داروهای لاغری رو استفاده کردم و هیچکدوم تاثثیری نداشت فقط باعث بی خوابی و استرس و تپش قلب میشد که بعدا فهمیدم امفتامین داشتن با فروشندها هم تماس میگرفتم یا دیگه جواب نمیدادن یا میگفتن بدنم مقاوم شده از همین پیج یه شماره ای رو ورداشتم و ازشون مشاوره گرفتم یه قرص ژله ای بهم پیشنهاد داد و خوبیش این بود ژله ای بود و امکان دستکاری نداشت و محصول المان بود بخدا باهاش طی یک دوره ۱۳کیلو کم کردم اصلا باورم نمیشدعکسشو میزارم باشماره اون اقایی که خرید کردم واسه کسانی که استپ وزنی دارن این شمارشه ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹
برای اینکه بخوای تو زمان شیردهی و بعد از زایمان رژیم بگیری من ی کلینیک خیلی خوب رو میشناسم خودمم ازشون رژیم گرفتم و تاثیرش خیلی خوب بود برام. میخوای میتونم ادرس اینستاشونو بدم بری ی سر بزنی
عزیزم کلینیک هرا برای رژیم غذایی و لاغری عالیه. من خودم رفتم و رژیم گرفتم تونستم تو سه ماه 10 کیلو لاغر کنم. نه ریزش مو گرفتم نه پوستم شل شده و نه از قرص و دارو
بخوای میتونم ادرس سایت کلینیک رو بدم توهم بری سر بزنی