2777
2789
عنوان

پرستار و مهد همزمان

1207 بازدید | 18 پست
بچه ها من دوقلو دختر دارم خودم هم کارمندم از شش ماهگی بچه هام پرستار داشتن الان تقریبا چهار سال ونیم است از دیروز مهد گذاشتمشون به این

صورت که پرستار ساعت 8و نیم صبح تا دوازده ونیم می بردشون مهد . الان مشکلم اینه پرستار از ساعت 8 ونیم تا 12 ونیم چیکار کنه برگرده خونه یا پیش

بچه ها بمونه مشکل دوم اینه که هزینه ام زیاد شده مشکل سوم اینه که کلید خونمو دادم دست پرستار هر چند پرستارم خیلی مطمئنه و دستش پاکه ولی

بازم می ترسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرفاتون صحیحه می خوام تمام وقت بذارم ولی دو مشکل دارم یکی اینکه بچه ها هنوز عادت نکردن و مربی مهد گفت تا یه

مدت باید کسی با هاشون باشه و دیگری اینکه برای تغذیه شون مشکل دارم نمی توانم واسه ناهارشون چیکار کنم
من هم برای پسر9 ماهم سرویس گرفتم خیلییییییییییییییییی راضی ام شکر خدا ساعت 7 میبرتش و 4 می اره خیلی خوبه ماهی 100 تومن از مربیهای مهدهست
طفل بودم، دزدکی پیر و علیلم ساختند آنچه گردون میکند با ما نهانی میکند
من هم پرستار دارم پسرم 3.5 سالشه یه دختر دبستانی هم دارم خودم هم شاغلم ده روز که پسرم رو مهد گذاشتم زندگیم به هم خورد همش نگران بودم بعد از مدرسه دخترم رسید یا نرسید
خونه هم که میرسیدم همش باید جمع وجور میکردم پدرم در اومد واقعا 150 ارزش اینو داره که آرامشت روبه هم نریزی یا باید تمام وقت کنی بچه هاتو و کلیداتو هم عوض کنی یا صبور باش وعجولانه تصمیم نگیر
ببخشید تازه اومدم به نظر من تو همون مهد کودک نزدیک تون دوتا کلاس براشون بگیر مثلا نقاشی زبان یا چیزهای دیگه تو این هوای آلوده کجا میخوای ببری بیاری بچه هاتو نهایتا هفته ای دوروز هم برن وبیان که تنوعی باشه خدا رو شکر دوتا هم هستن با هم بازی میکنن باز هم خودت میدونی ولی من 450 به پرستارم میدم واسه یه بچه
منظورم اینه که از ساعت 8و نیم تا 12 و نیم پرستار دوباره برگرده خونه خودم یا همونجا مهد بمونه می ترسم توی این فاصله

هم خونه خودمون خالیه هم می تونه بره با کسی قرار بذاره البته این ها فقط فکر و خیاله چون پرستار من اهل این حرفها

نیست ولی بازم....
2810