2777
2789
سلام . بارها توی این سایت ازتون مشورت خواستم و خب خیلی کمکم کرد. پس از 2 سال که از تولد فرزند دومم میگذره و همین 2 سال که روی استعفام فکر کردم ، بلاخره شرایطم به جایی رسید که از اول اردیبهشت دیگه دارم کار رو میبوسم میذارم کنار . 12 سال سابقه کار دارم. البته بیمه مو خودم ادامه میدم برای روزهای پیری و کوری خودم (-: فقط چشمم رو روی ماهی 1 تومن بستم تا برم سر خونه زندگیم و به 2 تا بچم برسم 6 ساله و 2 ساله اند. مامانم رو هم از این مسولیت بزرگ نگهداری بچه هام راحت کنم . همسرم هم که راضیه راضیه . خیلی خوشحالم که دارم به زندگیم برمی گردم . 12 سال مثل ... کار کردم . بقیه اش رو میخام زندگی کنم .
مامان پرنیان و پارمیس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون همش بیرون بودی فکر می کنم سخت باشه برات
قبل از اینکه دیگه نری
برو خودتو یه جایی یه کلاسی ثبت نام کن به نظرم بهتره
به هر حال موفق باشی
یادم باشد یادت باشد همان قدر که در ظهور مقصریم در ظهور هم موثریم....یا صاحب الزمان(عج)
برات آرزوی موفقیت میکنم
انشالله پیش بچه هات اینقدر خوش بگذره و لحظه های شادی رو داشته باشین که هیچوقت حسرت کار رو نخوری
ریحانه جونم بهترین عیدی میلاد پیامبر برای ما بود و 29 دی ساعت 12.30 اومد بغلم... خدایا همه ی مهربونیهات رو شکر...
لیلا جون من دوسال و نیمه که استعفا دادم ..حقوقم چند برابر شما ...خیلی خیلی راضیم ..بعترین تصمیم رو گرفتی..مبارکت باشه
تو بازی زندگی موقع یارکشی... چه خوبه آدم بگه :
من و خدا ....شما همه
2810