2777
2789
عنوان

بلاخره تصمیم داره عملی میشه . استعفا استعفا استعفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2163 بازدید | 60 پست
میبینم دوتا خواهرشوهرام یه قرون به شوهراشون نمیدن هرروز یه کیف یه کفش روز به روز مدل عوض میکنن و کیف میکنن تفریح هم که هر جور تفریح و مسافرتی رفتن
با علی از یا علی یک نقطه کم دارد ولی.. یا علی گفتن کجا و با علی بودن کجا..!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به ظاهر ادم ها نگاه نکن این از من به تو نصیحت خانمی بعد من من جای اون خواهر شوهرات بودم پس انداز میکردم نه برم دنبال مد خانمی نمیگم نخر نپوش نرو ولی هر چزی اندازه ای داره ادم مریض میشه بیماری داره بچه دار میشه باید فکر روز مبادا هم باشه همش که لباس و اینا نمیشه

به هر حال من هم باید کم کم برم موفق باشین عزیزانم

چه دوستانی که کار میکنن چه اون هایی که بی کارن

در هر صورت اول باید از لحاظ روحی شاد باشی حالا با هر کاری که بهت روحیه میده ورزش کار کردن در بیرون خانه داری و.................................
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
موفق باشین من برم
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عزیزم خوش به حالت منم بعد از 7 سال کارکردن با یک بچه دو سال میخوام اینکارزو بکنم ولی واقعا نمیدونم که آیا افسرده میشم یا نه ولی واست خوشحالم که با 2 تا بچه این تصمیم رو گرفتی چون واقعا آدم نابود میشه
سلام
منم بعد از اینکه بچه دومم رو باردار شدم بالاخره همت کردم و استعفا دادم واقعا پولش تو زندگیمون معلوم بود چون حقوق من و شوهرم یه اندازه بود ولی الان خیلی خوشحال ترم البته یکسال و نیمه که استعفا دادم پشیمونم نیستم چون منم کارمند بودم و فقط عیدها و یک هفته تابستون تعطیل بودم الانم گرچه درامدمون تقریبا نصف شده ولی من راضیم
من خودم بیمه زنان خانه دار کردم ماهیانه 60 تومنه و هر سه ماه 180 تومن باید بریزیم حساب
خدایا مرا آن ده که آن به
نیکا من شما را اد کردم سوال دارم در مورد بیمه زنان خانه دار چه جوری است از کجا باید اقدام کنیم
سارا جون باید به شعبه تامین اجتماعی که به محل زندگیتون میخوره مراجعه کنید اونجا میرید اصولا طبقه اول همه شعب تابلو راهنما دارند که کجا مراجعه کنید خیلی هم راحت و بی دردسره فقط هر سه ماه یکبار باید اون مبلغ رو بریزید البته بیمه زنان خانه دار 3 نوع هست60 تومن-75 تومن و 90تومن که هر کدووم رو خواستی انتخاب میکنی
خدایا مرا آن ده که آن به
سلام دوستان
منم خودمو که کارمتد بانک بودم بازخرید کردم 8سال سابقمو جطور می تونم در بیمه زنان خانه دار لحاظ کنم؟
تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_art_galleryy 
کسی نیست؟
تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_art_galleryy 
شاینی جان میری همون شعبه ای که بیمه ات پرداخت میشد میگی میخوام بشم بیمه حویش فرما چون یکسال مستمر پرداخت بیمه داری بیمه ات میکنن لازم نیست زنان خانه دار بشی
تو بازی زندگی موقع یارکشی... چه خوبه آدم بگه :
من و خدا ....شما همه
ممنو نیکا جون