2777
2789
واااااااااااااااااااااااااای گفتی
مهسا منم همین طور
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست. با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد.
من یه راه حل دارم ولی احتمالا هیشکی قبول نکنه!!!! شوهر منم خر و پف می کنه دکتر برو هم نیست! ما هم دیگه توی یه اتاق نمی خوابیم. هههههههههه من توی یه اتاق دیگه می خوابم هر وقت دلمون بخواد پیش هم بخوابیم اون شب تو یه اتاق می خوابیم ولی کلا اتاق خوابمون رو جدا کردیم. منم چند سال هی بیدارش می کردم می گفتم به پهلو بخوابه ولی بعدش هم اون بدخواب می شد هم من! ما هم دیگه تیر خلاص رو زدیم و خلاص شدیم..... واقعا خیلی خوب شده! عالی شده....از نظر عاطفی هم هیچ ضربه ای نخوردیم شاید بیشتر دلمون برای همدیگه تنگ میشه بهتر شده. ههههههههههه روزای اول به نظرم یه جور می اومد که از هم جدا شدیم ولی بعدا دیدم اصلا اینطور نیست و رابطه عاطفیمون حتی قویتر هم شده. این بود تجربه من!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارلی جان یعنی همسرت جدا خوابیدن رو به دکتر رفتن ترجیح داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا خوب نیست که این طور. شوهر من اصلا حاضر نیست حتی بالش هامون از هم جدا باشه چه برسه به جای جدا. به نظر من اصلا عادت نکنید به این وضعیت ازش بخواه بره دکتر. همسر یعنی چی؟؟؟؟
چند ساله ازدواج کردین؟؟؟؟؟

خوب ما مطمئنیم با جدا خوابیدن هیچ اتفاقی از نظر روحی روانی برامون پیش نمیاد!!!! برای چی همدیگر رو آزار بدیم. حالا منم شما رو اجبار نکردم که! شاید دکتر رفتن هم فایده ای نداشته باشه برای اینکه شوهرم عادت داره به پشت بخوابه از بچگی همینطور خوابیده تا حالا. عمرا بتونه عادتشو ترک کنه! من خودم همیشه دمر می خوابم عمرا بتونم ترک کنم همون دوران بارداری هم مجبور بودم به پهلو بخوابم نصف بیشترش نتونستم بخوابم!!!! بعضی چیزا رو نمیشه تغییر داد.....
خیلی ممنون مامان سارا. منم اولش دوست نداشتم جدا شیم ولی شدیم و الان خوب هم نتیجه دده. ما تخت دو نفرمون رو حفظ کردیم ولی بازم یه تخت جدا برای خودم گذاشتم. باور کن الان روابطمون بهتر شده. ههههههههه
وای من خوابم خیلی ناجوره! یعنی یکی نفسش صدادار باشه من بیدار شدم!!!!! اینجوری همیشه کسر خواب داشتم. شوهرم هم با اینکه خر خرو هست ولی بیدار بکنم که برگرده به پهلو تا خود صبح بیدار می مونه نمی تونه بخوابه! اونم اعصابش به هم می ریزه اونوقت!
ببین نسخه یکی ممکنه به درد یکی دیگه نخوره. روحیه ها و آدمها متفاوت هستند. من اینو نوشتم فقط دوستان ببینن اینجوری هم میشه روابط خوب داشت. می دونم شاید قابل قبول نباشه. هر کی میبینه من تخت جدا هم گذاشتم یه جوری نگاه می کنه!!!! فکر می کنن مشکل داریم. ولی باور کن بعد از اینکه اتاقمون رو جدا کردیم بهتر شده روابطمون! هنوز هم نصف شب هم دلم براش تنگ بشه می رم پیشش .... هر وقت هم نتونستم بخوابم برمیگردم سر جام!

خانوم برادر من همیشه برادرم رو بیدار می کنه بیدار هم نشه با لگد! ههههههههه که برگرده ولی برادرم بازم مثل سنگ می گیره می خوابه! خانومش هم همینطور! من با آرامش هم بیدار کنم هر دو تا صبح بیدار می مونیم.

شب به خیر......

شماها هم موفق باشین. بالاخره راهش رو پیدا می کنین....
وای از خر خر نگین
که همین الان دارم صدای خرناساشو میشنومممم
روز به روز هم بدتر میشه
من بیشتر نگران سلامتیشم تا صدای ناهنجارش!!!!!
کاش می شد زندگی را هم عوض کرد٬ مثل «چایی» وقتی که سرد می شود…
منم شوهرم خیلی خرخر می کنه مثل موتور گازی اوایل ازدواج کمتر بود اما هر جه می گذره بدتر میشه ما متاسفانه سالهاس جدا می خوابیم شوهرم هم بحرف نمیکنه دکتر بره 8 سال از ازدواجمون بیشتر نگذشته ولی شاید باور نکنید ما در سال اگه اگه 5 شب کنار هم بخوابیم چون من واقعا با صداهاش از خواب می پرم تازه تو اتاق دیگه که می خوابه در رو می بندم چون خیلی بلنده اینم مثلا زندگی مشترک و ازدواج که خیلی معذرت می خوام از همگی فقط در شرایط خاص با همیم و بقیه هم جدا .... خیلی بده ولی چاره ندارم
2810