2777
2789

دو شب پیش میخواستیم بریم خونه خواهر شوهرم ‌‌ منم دو دست لباس شیک برا پسرم با دو دست شورت و رکابی و بهترین جوراب پسرم و کلاهش که کلی هم گرون خریده بودم گذاشتم تو یه پلاستیک که ببرم اونجا . گفتم بچس دیگه یهو دیدی لباس لازم شد . خواستیم سوار شیم گذاشتم تهِ صندوق عقب . یه پلاستیک آشغالم بود که گذاشتم جلو دم دست که شوهرم سر راه بنداره 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداصبرت بده،دیگه چی میشه گفت

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

توپلاستیک چرا..صندوق عقب چرا.........

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

حالا امشب یادم اومده بش میگم راسی لباسا امیرعلیو میاوردی . میگه از کجا ؟؟ میگم از صندوق دیگه ..  میگه تو صندوق که چیزی نیس . حتما حواست نبوده نیورده بودی .. قسم و آیه که چرا خودم گذاشتمش تو صندوق ... 
بعد از یه رب بحث و جدل آخر سر کاشف به عمل اومد که آقا دو پلاستیک زباله انداخته بیرون .. یعنی لباسایه بچمم ... 😭😭

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

یه بار دوستم میخواستن برن عروسی شهرستان 

تو یه پلاستیک بزرگ یه عالمه کفش مجلسی گذاشته بودن آخه سه تا خواهر بودن هر کدوم حداقل دو حفت کفش

باباشون استباهی گذاشته بود دم در به عنوان آشغال!!

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

بااجازه استارتریه مورددرگیرم کرده امشب....اگه تویه موردبه شوهرتون شک کنید...اونم دست روقرآن بذاره وحرف بزنه...حرفشوصددرصدقبول میکنید؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
2810