2777
2789
عنوان

دختر کلاس اولیم

101 بازدید | 45 پست
سلام من دو تا دختر دارم یکی کلاس اول دومی هم هفده باهشه اولی جدیدا خیلی لجبازی میکنه سر درساش یه روز میگه نقاشی بکش کنار دفترم یه روز که میکشم پاره میکنه میگه خانمم میکشتم کلا خیلی استرس مدرسه رو داره چند روز پیش میگفت مدرسه نمیرم چرا روز جشن یلدا تو نیومدی مدرسه همه مامانا اومده بودن اما فقط نماینده ها رفته بودن کلا لجباز و بیتربیته اصلا احترام نمیزاره نکه بلد نباشه ها تو دعوا مثلا به باباش میگه کثافت بعدش که چیزیمیخواد قربون صدقه هم میره درساش خوبه اما میخواد همیشه اول باشه میگین چکار کنم
ایشالا همه شادان باشین امین از ته ته دلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلمش خیلی مقرراتی هس مثل معلم های قدیمی تا حدودی نازشون رو نمیکشه شوهرم میگه برو به معلمش بگو از اون حساب میبره میگم خوب معلمش میگه به من چه
مثلا یه روز معلمش گفته بود کتاب دیکته شبو فردا باید مثل بلبل بخونین شب که میخواست بخوابه اعتراض که این مامان خیکی با من کار نکرده مننمیتونم مثل بلبل بخونم
2810