2777
2789
عنوان

دختر کلاس اولیم

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر منم روی درساش حسلس بود اگه یه در سی رو نیم نمره کم می گرفت عصبی میشد همیشه دوست داشت اول باشه الان داره دکتری ملی می خونه هنوزم همون طوره این ترم دوم شده بود داشت از عصبانیت خودشو خفه می کرد
اگه رو درسش حساسه بدون استرس داره.این از زرنکی نیست از اظطراب و استرس میاد.وقتی هم به باباش یا شما فحش میده تنبهش کن.مثلا باهش قهر کن یا از تی وی دیدن محرومش کن.باید بفهمه که حرف بد زدن عواقب داره .و حتما هم انجام بده
عزیزم ظاهرا شما بچه اول و تربیتش رو فدای بچه دوم کردین بهش بی توجه شدین.بچه ها از رفتارهای ما الگو می گیرن.الان پایه تحصیلی اون داره شکل می گیره و باید کمک و حمایت بشه.این خیلی خوبه دوست داره اول باشه اما شما باید در کنارش باشین.مهم ترین دلیل واسه اینکه تن به بچه دوم نمیدم اینه که به دخترم بی توجه بشم.بهش نگین بی تربیت گناه داره و شما تربیت کردن خودتونو زیر سوال می برین
نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
2810