2777
2789
عنوان

مادر پسر!

1444 بازدید | 11 پست
سلام به مامانهای خوب یک دوست داشتم همیشه به شدت از مادر شوهرش بد می گفت. تا اینکه خودش صاحب یک پسر شد. بهش گفتم به جرگه مادرشوهر ها خوش آمدی! شاید حالا بهتر اونها رو درک کنیم و بهشون احترام بگذاریم. یک روز هم ما مادر شوهر خواهیم شد.
احترام جای خودش

ولی مگه اونا خودشون عروس نبودن !!!!!!!!!!!!!!!!!1 پس چرا یه ذره فقط یه ذره تلاش نمیکنن عروس هاشون رو درک کنند

فقط یه ذره ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا مادر شوهر ها آدمای بدی نیستن ولی زمانی که توی خانواده ها بچه ها دو جنس میشن و حرف حرف دختر خانواده میشه اونوقت مشکل پیش میاد
من خودم دقیقا مادر شوهرم مشکلش اینه که به حرف دخترا گوش میده
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
ولی خدا وکیلی من همیشه گفتم اگر کارایی که مادر شوهرم با من کرده من سر عروسم در بیارم پسرم باید آدم خیلی بی قیرتی باشه که به من بگه مادر
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
من خانمی رو میشناسم که واقعا مادر شوهرشو دوست داره و همیشه گفته که کارهایی که مادر شوهرم برام کرده مادر برام نکرده
ولی ما خودمون زننیم و خودمون خودمون رو بهتر میشناسیم مادر شوهرا فکر میکنن فقط خودشون واسه بچشون زحمت کشیدن و مادر عروسشون هیچ زحمتی واسه دخترش نکشیده و همیشه فکر میکنن عروس اومده پسرشون رو ببره و فکر میکنن محبت پسرشون کم شده دیگه نمیدونن بابا پسر بدبخت درگیر مشکلات و گرفتاری های زندگی خودشه
بله مامان لیلا همینه

همیشه همین فکر رو میکنن تمام چیزهای خوبی که برای دختر های خودشون میپسندن برای عروس هاشون عمرا بپسندن

عمرا

دختر ها هرچی داشته باشن خوبه ولی عروس ها باید ملاحظه کنند

اگر دخترشون با قوم شوهر قطع رابطه کنه آفرین داره ولی اگر عروسشون دلش نخواد فقط تو یه مهمونه شرکت کنه دور از جون همه پتیاره و سلیطه و بی وجدان هست !!!!!!!!!!!!!
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
همیشه باید احترام دو طرفه باشه.....خوبی هم دو طرفه....هیچوقت اینجوری نیست مادرشوهرا بدجنس اند و عروسا موزی...در دو طایفه هم خوبش هست هم بد
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)
مهم اینه تو هرجایگاهی هستیم چه عروس چه مادر شوهر(تو اینده)حد و حق خودمون رو بدونیم
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)
مامانی خوب زندگی خیلی کوتاهه سخت نگیرید و شاد باشید. یکی از آشناها هفته پیش با سردرد رفت بیمارستان گفتن تومور بدخیم نوع چهار توی سرشه و با مرگ دست و پنجه نرم می کنه الان هم به طور معجزه آسایی تومورشو کامل تخلیه کردند اما دکترا معتقدند تومور دوباره برمیگرده. همیشه خیلی پر از استرس بود و می خواست همه چیز رو کنترل کنه. از هیچ چیز راضی نبود . همیشه گله داشت.
حرفهای مادرشوهر رو واقعا نباید خیلی جدی گرفت ما همه نسبت به مادرشوهرامون پر احساس هستیم یعنی چی؟ یعنی زیادی حساس هستیم...
ما هم مادرشوهر خواهیم شد و ممکنه اشتباه زیاد بکنیم...