2777
2789

امگا 3 فوق العاده قرص خوبیه .

هفته ای دو مرتبه میل کنین . اونم فقط با ناهار .

فقط واسه افراد دارای فشار خون بالا و بعضی افراد دیگه ممکنه مشکل ساز باشه .

بنابراین با نظر پزشک مصرفش کنین .

اللهم صل علی فاطمه و ابیها 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

امگا 3 فوق العاده قرص خوبیه . هفته ای دو مرتبه میل کنین . اونم فقط با ناهار . فقط واسه افراد دارای ...

من که سنیدم فسار را تنظیم میکنه🤔🤔🤔

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

افرادی که رژیم غذایی غنی از اسیدهای چرب امگا-3 مصرف می‌کنند،به طور متوسط فشار خون اندکی کمتر از افرادی دارند که رژیم غذایی آنها حاوی مقادیر زیادی از این ماده نیست.

افرادی که رژیم غذایی غنی از اسیدهای چرب امگا-3 مصرف می‌کنند،به طور متوسط فشار خون اندکی کمتر از افرا ...

چه كسانی نباید امگا 3 مصرف كنند: 
1- افرادی كه دچار اختلالات خونی میباشند. 2- كسانی كه پوستشان براحتی دچار كوفتگی و كبود شدگی میگردد. 3- كسانی كه از داروهای رقیق كننده خون مثل آسپرین و یا وارفارین استفاده میكنند. چونكه امگا 3 نیز دارای خاصیت رقیق سازی خون است. 4- افرادی كه به غذاهای دریایی حساسیت دارند. 5- مصرف دوز بالای امگا 3 سیستم ایمنی بدن را سركوب میكند بنابراین كسانی كه سیستم ایمنی بدنشان ضعیف است نبایستی از آن استفاده كنند. 6- افرادی كه فشار خون خیلی بالا و كنترل نشده دارند. 

چه كسانی نباید امگا 3 مصرف كنند:  1- افرادی كه دچار اختلالات خونی میباشند. 2- كسانی كه پوستشا ...

نمیدونم والا من فشار خون بارداری دارم دکتر بهم داده روزی یکی 

پس اینطور که مشخص حتما باید با تجویز پزشک باشه😐😐😐

البته نه .

چون امگا 3 قرص تقویتی هست و من فکر کنم هفته ای دو بار رو میشه بدون تجویز پزشک هم مصرف کرد .

ولی اگر دکتر برین بهتون آزمایش میده و بر مبنای آزمایش ممکنه چندین دارو رو تجویز کنه و چندین دارو رو منع کنه .

مثلا بهتون بگه قرص آهن رو قطع کنین و مصرف امگا 3 رو افزایش بدین .