2777
2789
فدات بشم خدا دختر گلتو حفظ کنه و انشالله دومی اول از همه سالم باشه و بعد پسر باشه 

فدای دل مهربونت من دوتا دخمل دارم دومی الان پنج ماهشه خاله جون ایشالا واسه سومی😆😆😆😆😆

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
فدای دل مهربونت من دوتا دخمل دارم دومی الان پنج ماهشه خاله جون ایشالا واسه سومی😆😆😆😆😆

ای جوووونم فکر کردم ی دختر داری پس مثله منی  خدا جفتشونو حفظ کنه براتون

منم شوهرم همش دلداریم میداد میگفت سومیو زیر نظر دکتر دختر میشه اما الان با ابن گرونی و بیکاری دیگه میگه نمیخام منم میگم نمیخام اما عاشق دختریم دست خودمون نیست کاش همه چی مثه قبل میشد و بعد چهار پنج سال دیگه میرفتیم واسه دختر دار شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جوووونم فکر کردم ی دختر داری پس مثله منی  خدا جفتشونو حفظ کنه براتون منم شوهرم همش دلداریم ...

خدا بزرگه فدات....من سومیو میارم شانسمو امتحان میکنم شد شد نشدم نشد توکل به خدا ولی تو تروخدا دخملیو بیار مگه میشه یه مادر دختر نداشته باشه دختر مونسو محرم مادره دختر عشقه...مگه میشه تو خونه ی کسی نی نی دخملی نباشه😍😍😍😍😍

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............

من سه تا پسر دارم فقط قبل بارداری تا چندوقت خیلی گرمی میخوردیم.قرص افرودیت هم میدادم ب همسری لبنیات اصلا غذا هم هرچی بود تند میخوردیم

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
خدا بزرگه فدات....من سومیو میارم شانسمو امتحان میکنم شد شد نشدم نشد توکل به خدا ولی تو تروخدا دخملیو ...

همه همینو میگن . منم واس همین میگم دختر بیاریم ولی اگه اوضا اینجوری بمونه ک اصلا نمیشه . شوهرم یسالو نیمه بیکاره . چندجام رفت اما یا حقوقشو دیر میدادن یا ساعت کاریش خیلی خیلی بد بود ک اصلا زندگیمون بهم خورده بود 

بچه هامم کوچیکن جفتشون . اگه اوضاع خوب شه حتما میارم سومیو 

همه همینو میگن . منم واس همین میگم دختر بیاریم ولی اگه اوضا اینجوری بمونه ک اصلا نمیشه . شوهرم یسالو ...

الهی خدا خودش به زندگیتون نظر کنه غصه نخور عزیزم خدا خودش تو و بچه های کوچولوتو بیروزی نمیزاره ایشالا به زودی زود زندگی بر وفق مرادتون میشه توکل کن به خدا 

وراثت...خانواده شوهرم حتی یه نوه ی دختر هم ندارن..فکر کنم موروثی باشه این قضیه...

نه عزیزم اصلا ربطی نداره من خودم  دختر دارم مادرشوهرم اصلا دختر نداره ۶ تا پسر داره  مثلا بابام ۴ تا دختر داره یه پسر ولی عموم ۲ تا پسر داره فک نکنم ربطی به ورژات داشته باشه  ...

وراثت هیچ ربطی ب تولد بچه نداره

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...
من سه تا پسر دارم فقط قبل بارداری تا چندوقت خیلی گرمی میخوردیم.قرص افرودیت هم میدادم ب همسری لبنیات ...

قرص افرویتت چیه ....ولی یه دخترم بیار که جمعتون تکمیل بشه دختر همدم مادره

قرص افرویتت چیه ....ولی یه دخترم بیار که جمعتون تکمیل بشه دختر همدم مادره

ی قرص گیاهیه از داروخونه خریدم میگن اسپرم زیاد میکنه.وای عاشق دخترم.امروز موعودمه ولی هنوز که خبری نیست الهی که خدا یه دخمل ناز هم بهم بده

ی قرص گیاهیه از داروخونه خریدم میگن اسپرم زیاد میکنه.وای عاشق دخترم.امروز موعودمه ولی هنوز که خبری ن ...

چه موقعه ای این قرصو میخورد ...الهی اینشالله که دامنت سبز میشه یه دخمل ناز مهربون میاری 

چه موقعه ای این قرصو میخورد ...الهی اینشالله که دامنت سبز میشه یه دخمل ناز مهربون میاری 

هرروز بهش میدادم قبل حاملگیم یکی دوماهی میخورد

2810