سلام خانوما راستش من یه مدتی هست که شدیدا احساس میکنم وقتم داره به بطالت میگذره با وجود دوتا بچه قد و نیم قد خیلی دلم میخواد که وقت بیکاری رو برای یه حرکت مثبت و یه پیشرفت سازنده تو زندگی برنامه ریزی کنم با خودم فکر کردم از کلاسهای هنری و ورزشی شروع کنم اما دیدم که هر کدوم رو که بخوام شروع کنم هم هزینه های زیادی باید بپردازم هم یه کلاس منو ارضا نمیکنه ، از اونجایی که سن کم وارد زندگی شدم و نتونستم بیشتر از دیپلم ادامه تحصیل بدم بعدم این که سد کنکور هم که یه جورایی کلی وقت و هزینه لازمه تا ازش عبور کنی این شد که رفتم سایت دانشگاه علمی کاربردی و به رشته مدیریت خانواده پی بردم یه رشته صرفا مفید برای هر خانومی که دلش بخواد خیلی مدرن و باکلاس زندگیشو مدیریت کنه در ضمن زمینه شغلی هم داره متناسب با همه موردای درسی که باید خونده بشه میشه مدیریت همون رشته رو در بیرون انجام داد یه مزیت دیگش برای خانومای بچه دار ویا خونه دار اینه که غیر حضوری برگزار میشه و باید جزوات و سیدی های آموزشی و فلش های آموزشی رو تهیه کرد
اینه که با یه هزینه به صرفه و کلی مزایا میشه تو این رشته تحصیل کرد و کارشناسانه زندگی رو مدیریت کرد
درس هایی که تو این رشته خونده میشه عبارتند از: پرورش گلهای زینتی در خانه
حقوق خانواده
کاربری کامپیوتر
دکوراسیون و تزئینات داخلی خانه
دروس عمومی
مدیریت اقتصادی و برنامهریزی خانه
مشاوره خانواده
کاربرد و اصول نگهداری لوازم خانگی
آشپزی و سفرهآرایی
آداب معاشرت و همسرداری
روانشناسی و تعلیم و تربیت کودکان
جمعیت، بهداشت و فوریتهای پزشکی در خانه البته اینا هرکدوم زیر مجموعه هاشون چند تا درس مرتبت هست که هر ترم حداکثر دو مورد رو میشه انتخاب واحد کرد
که من فکر میکنم هرچقدر هم که مشغله ی خونه زیاد باشه از پس خوندن دروس طی روز بر بیایم
راستی مهم تر از اون اینکه از 6 اسفند تا 12 اسفند زمان ثبتنام برای این ترمه به عنوان یه دوست مجازی خودم رو مسئول دونستم بیام اطلاع رسانی کنم من که میرم واسه ثبت نام هر کی پایه است بیاد باهم شروع کنیم موفق باشید واسه منم دعا کنید بتونم موفق بشم
اینم سایت برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام
http://sateb.uast.ac.ir/
تقدیر تقویم افراد عادیست . تغییر تدبیر افراد عالیست!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راستش این اولین رشته ای هست که دانشگاه علمی کاربردی به صورت غیرحضوری برگزار میکنه اونطور که من تو سایتشون خوندم قراره رشته های جدید هم بیاد حالا تا اونموقع بنظرم این یه راه میانبره واسه ورود به دانشگاه کلی هم معلوماتمون اضافه میشه این امکانم هست که بعد از کاردانی واسه کارشناسی یه رشته دیگه رو ادامه بدیم
آناهیتا جون که میگی دیپلمت نصفه مونده مراکز جدیدی اومده که میشه با دوسه تا امتحان مدرکتو بگیری هزینه آنچنانی هم نداره این دوره که تا 12 اسفند مهلت ثبت نام داره اونطور که من داشتم میخوندمو متوجه شدم تا اردیبهشت برای آماده شدن دیپلم و معدلش مهلت هست بهتره دفترچشو دانلود کنی بخونی البته اگه قصد تحصیل تو این رشته رو داری
خانوما اگه هرکسی با توجه به شرایط عزمشو جزم کرده و میخواد بره واسه ثبت نام بیاد اعلام کنه و با هم باشیم تا آخرش از اونجایی که این رشته غیر حضوری هست و ما همکلاسی نخواهیم داشت میتونیم اینجا با هم تبادل اطلاعات کنیم اعتیاد به نینی سایتمون هم پابرجا میمونه اینطوری