2777
2789
چیزای ترش بیشتر دوست دارم اگه یه چیز شیرین بخورم پشت بندش باید یه چیز ترش یا شور یا چای تلخ بخورم که ...

با چاییت لواشک بخور

مثلا انقد محڪمــ بغلم ڪنے که ترڪ خوردگےِ های قلبم بچسبه به همـ :)🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترش فقط ترشی.عاشق لواشک ترشی کلم و سیر.عاشق سالاد شیرازی.عاشقققق گوجه باغی الوچه واای😢😢

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
میخندی عزیزم😅 من خوردم باور کن

واقعا؟؟؟؟

حالا امتحان میکنم خبرت میکنم

راستی یه راهکارم من بهت بدم وقتی واسه صبحونه پنیر نداشتین تو خونه بجاش ماست رو با چایی بخور اینقدر خوشمزس   فقط بقیه یه جوری نگات میکنن که اونم بی خی خی😆😆

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍
واقعا؟؟؟؟ حالا امتحان میکنم خبرت میکنم راستی یه راهکارم من بهت بدم وقتی واسه صبحونه پنیر نداشتین ت ...

آره واقعا مثله چای ترش میشه

مسخره م میکنی عشقم😑😅

آره واقعا مثله چای ترش میشه مسخره م میکنی عشقم😑😅

نه بخدا😅😅😅 بخوور ببین چه مزه خوبی داره...فقط بقیه نمیفهمن و هر چی اصرار کنی نمیخورن و اه وایش میکنن ولی من عاشقشم

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍
نه بخدا😅😅😅 بخوور ببین چه مزه خوبی داره...فقط بقیه نمیفهمن و هر چی اصرار کنی نمیخورن و اه وایش میک ...

باشه عزیزم