2777
2789
چیزای ترش بیشتر دوست دارم اگه یه چیز شیرین بخورم پشت بندش باید یه چیز ترش یا شور یا چای تلخ بخورم که ...

با چاییت لواشک بخور

مثلا انقد محڪمــ بغلم ڪنے که ترڪ خوردگےِ های قلبم بچسبه به همـ :)🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترش فقط ترشی.عاشق لواشک ترشی کلم و سیر.عاشق سالاد شیرازی.عاشقققق گوجه باغی الوچه واای😢😢

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
میخندی عزیزم😅 من خوردم باور کن

واقعا؟؟؟؟

حالا امتحان میکنم خبرت میکنم

راستی یه راهکارم من بهت بدم وقتی واسه صبحونه پنیر نداشتین تو خونه بجاش ماست رو با چایی بخور اینقدر خوشمزس   فقط بقیه یه جوری نگات میکنن که اونم بی خی خی😆😆

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍
واقعا؟؟؟؟ حالا امتحان میکنم خبرت میکنم راستی یه راهکارم من بهت بدم وقتی واسه صبحونه پنیر نداشتین ت ...

آره واقعا مثله چای ترش میشه

مسخره م میکنی عشقم😑😅

آره واقعا مثله چای ترش میشه مسخره م میکنی عشقم😑😅

نه بخدا😅😅😅 بخوور ببین چه مزه خوبی داره...فقط بقیه نمیفهمن و هر چی اصرار کنی نمیخورن و اه وایش میکنن ولی من عاشقشم

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍
نه بخدا😅😅😅 بخوور ببین چه مزه خوبی داره...فقط بقیه نمیفهمن و هر چی اصرار کنی نمیخورن و اه وایش میک ...

باشه عزیزم