2777
2789
عنوان

شماره حرم اقاجان امام رضا ع و یه صلوات هدیه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 93 پست

سامرا  یعنی  هرکسی به ان نگاه بکنه دلش شادمیشه یا به این دلیل که اب خوب هوای خوب سرسبز و خرم بوده یا از این  دلیل که امام زمان   عج  جاشون این جاس و اینکه  د لیل دوم رو زیاد یادم نمیاد فک کنم حالا درسته میتونید گوگل سرچ کنید اطلاعات دقیق بهتون میده میوه سایدام

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ردمنا هرچند دقیقه ای خواستی  میتونی حرف بزنی

ممنون.

انشاالله همگی حاجتروابشین.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

یاامام رضا دوست دارم منو دعوت کن برای پابوسید خیلی دلم میخواد اول زندگیم بیاییم حرم یاامام رضاروسیاهم دعوتم کن خواهش میکنم دلم برای حرمی که ازنزدیک ندیدم تنگ شده آقا

آقایی کن من روهم لیاقت بده بیام 😭😭😭😭😭

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

تو میتونی ملیکا جان چله زیارت عاشورا بگیری وخیلی مجربه بمدت چهل روزه و اینکه تو گوگل سرچ کن اطلاعات دقیق بگیر حتما حتما تو گوگل بزن ی ایت الله حق ششناس تضمین کرده بودن که با شرایط اگه خونده بشه مطمنا هر چی باشه براورده میشه

یا خدا یه معجزه کن امشب.به حق دل پاک همتون.😢😢

ملیکا عزیز تو میتونی چله زیارت عاشورا بگیررری ایت الله حق شناس تضمین کردند که خیلی مجربه و ارزو براورده میشه تو گوگل سرچ کن اطلاعات همش هست از فردااااا شروع کن 

سلام ملیکا جاان خوبی پدرت چطوره هنوزم چله زیارت عاشورا ادامه میدی   روحیه ات رو نباز باید قوی باشی تا پدرت هم قوی باشه میگن ادمایی که درد دارن خداوند بیشتر دوسش دارن وانگار ازمایش میکنه خداوند وپدرت باید 20بشه**یکسری بنده ها را دیدی که همه چی دارن بعضیا شون میگم بعضیا شون مثل بچه ومادر که بچه گریه میکنه ومادر میگه بیا گوشی بگیر ساکت باش اینجا نقش بچه بنده اش و نقش مادر خداوند اشت که  الان مادر همه چی ب بچه اش میده در صورتی که ساکت باشه البته بعضیاشون را میگن این از دبیرم شنیدم

2810