2777
2789
عنوان

شماره حرم اقاجان امام رضا ع و یه صلوات هدیه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 93 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ملیکا جان دعای توسل ونذر صلوات خانواده ات برداشتن و اینکه انشاالله خوب بشن  پدرت جند سالشه ب همین شماره تماش بگیر وهمه دردات را بگو عزیز دلم اره واقعا سخته  درکت میکنم حالا دارن درمان میشن خدارررو شکرر

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

عزیزم یه توده تو گردنشه..بردیم نمونه برداری گفتن سرطانه.تو مغز استخونش هم زده😢😢😢

شاید این تاپیک به خواست امام رضا تو دل استارتر افتاده و نوشته

امام رضا جواب میده

متوسل شو به حضرت سید محمد ع عموی امام زمان عج که توعراقه و خیلی معروفه. به شکل عجیبی حاجتتو میده امام رضامونم واسطه کن براش

خانما التماس دعا

من تا حالا زنگ نزدم. اگر قسمت بشه میخوام زنگ بزنم. تلفنش چند دقیقه ای هست؟ یعنی هر وقت خودمون قطع کنیم؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

میوه سایدام  اره تو دلم بود که این رو بنویسم و شماره شو میدونستم اما من تازه عضو شدم وهرکسی زنگ زد حتما برای گرفتاران و مریض ها دعا کنید وقتی دلتون شکست

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

2810