2777
2789
عنوان

خانومهای مشهدی متخصص مغز و اعصاب خوب سراغ دارین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 102115 بازدید | 53 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تورو خدا هرجا میریم پیش دکتر علیرضا رحمانی ندارین هیچی حالیش نیست همسر من رفت پیشش گفت میگرن داری نه عکسی نه چیزی یه مشت دارو خواب اور داد بهش بعد دوماه که سر دردش شدید تر شد رفت یک دکتر دیگه عکس گرفت گفت تومور مغزی خدا لعنتش کنه دوماه از وقتمونو گرفت باید دانشگاهی که به این آدم مدرک داده گل بگیرن حیف اسم دکتر واسه این بشر 

سلام پزشک خوب فوق تخصص درد برای دردهای مزمن سر در مشهد خانم دکتر سیما افتخارزاده فوق تخصص درد هستند ...

من برای سرم رفتم بوتاکس و بلوک عصب صورت برام کردن موقت فقط ۴ ماه سردردام از شدت زیاد به متوسط تغییر پیدا کرده بود فقط ۴ ماه

پرستارم؛ نبض احساس تو را میگیرم.
تورو خدا هرجا میریم پیش دکتر علیرضا رحمانی ندارین هیچی حالیش نیست همسر من رفت پیشش گفت میگرن دا ...

رحمانی فر د که تو وکیل اباده؟اگه ایشون خوب ایشون مغز و اعصاب نورولوژ که نیستن ایشون روان پزشکن و با داروهای روان خواستن درمان کنن

سلام کلینیک جامع و خوب مغز و اعصاب در مشهد کلینیک درد مهرآفرین نبش عدالت یک هستش که هم فوق تخصص درد ...

دکتر سیما افتخار زاده بلوک عصب صورت و انجام میدن که برای سردردهای خوسه ای خیلی جواب میده

ترجیحا مرد باشه و توی درمان میگرن و سردرد مجرب باشه ساناز جون ایشون مرد هستن یا زن ؟؟ وقت دهیش چطو ...

اقای دکتر نخودچی دکتر بوستانی دکتر فروغی پور اینا داخلی اعصاب خوبن.

جراح اقای دکتر خردمند و دکتر زارع

روان شناس دکتر زین العابدین دکتر قضاوت و دکتر رحمانی فرد

سلام یکی از بهترین دکتر های مغز و اعصاب مشهد دکتر علیرضا بیرجندی هست آدرسش قبلا تو کوهسنگی ۶ بود الانم نمیدونم هست یا نه 

دوستان کسی شماره مطبشو نداره ؟؟

خودم میخوام برم پیشش شمارش تو اینترنت هست ولی میگه موجود نیست 

کسی شمارشو داره بذاره . ممنون 

2810