دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من استفاده نکردم ولی کسایی که استفاده کردن به هیچ عنوان راضی نبودند
حتی اون خانم بازیگره هم اسمش یادم ندارم اونم گفت با چایی که آدم یهو 50 کیلو کم نمیکنه که . اخه اونم استفاده میکرده . بعد عمل کرد
این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤
خواهرشوهر من استفاده کرد و وزن کم کرد. اما در کنارش یه دکتر تغذیه مربوط به همین دمنوش نیوشا بهش رژیم غذایی داد. به نظر من اگر دمنوش رو هم نمیخورد و فقط رژیم رو رعایت میکرد وزنش بازم کم میشد.اگر راست میگن بدون رژیم غذایی کاری کنن که دمنوشا وزن کم کنه. همش چرته به نظرم. شما رژیم بگیر زیر نظر پزشک تغذیه مطمئن باش وزن کم میکنی. شوهر من 20 کیلو کم کرد