2777
2789
عنوان

تجربه های خودتون رو درباره آکوتان(داروی ضد جوش) بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 5751 بازدید | 89 پست

دکتر سلام  ببخشید داروهای خارجی به گفته بعضی از همکاران شما به طبیعت ایران نمی سازه و این  هم می دونیم که بعضی از اونا خیلی عوارض داره من خدمتتون بگم که محصول هربکس و چه کرم و چه ماسک شو توی اینترنت ببنید و خیلی خوب برای ما جواب داده ممنون از شما که اطلاعاتتون و برای ما می نویسید 

دکتر سلام  ببخشید داروهای خارجی به گفته بعضی از همکاران شما به طبیعت ایران نمی سازه و این   ...

سلام ممنونم از اطلاعات مفیدتان با هربکس و کمپانی معتبر تولید کننده آن از نزدیک آشنا هستم من به عنوان پزشک محصولات را بر اساس ایرانی یا خارجی بودن طبقه بندی نمی کنم بلکه بر اساس مواد فعال آن و تاثیر آن بر اساس نوع آکنه طبقه بندی می کنم این محصول بر پایه نچرال محصولی مفید با جایگاه خوبی در درمان آکنه های ملایم و حتی مکمل درمانهای دارویی در آکنه های متوسط است اما دارو ها و برخی از مواد موثر دیگر هم جایگاه خوب خوشان را دارد و با تمام احترامی که خدمت اطلاعات شما قائلم اجازه بدید نپذیرم که داروی خارجی نمی سازه و داروی ایرانی می سازه یا برعکس محصولات ایرانی به ویژه حوزه مراقبت ازپوست و مو بسیار با کیفیت هستند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ممنونم از اطلاعات مفیدتان با هربکس و کمپانی معتبر تولید کننده آن از نزدیک آشنا هستم من به عنوان ...

جناب دکتر ضمن عرض سلام و ادب خدمتتون عرض کنم که نظرشما نیز بسیار برای بنده محترم است ولی بسیاری از همکارهای شما این نظریه را دارند و به بیماران پیشنهاد می دن و شما نیز اجازه بدید که بنده اسم نبرم ولی واقعا محصول که نام بردم در جای خودش و بعنوان یک محصول ایرانی خیلی خوب و من بعنوان یک مشتری این محصول خیلی تقدیر می کنم تولید کننده ی محصول با کیفیت و خوش قیمت را ...

آیا برند های مختلف آکوتان با هم متقاوت هستند؟

در حال حاضر  ایزوترتینویین  با برند های مختلفی در داروخانه های کشور موجود می باشد مانند نورم اسکین,دکوتان,آکوتان هگزال و....

کلیه این دارو ها ساخت شرکت های مختلف خارجی بوده و به سفارش شرکت های دارو سازی وارد کننده به کشور وارد شده از نظر ژنریک همه فرمول و دوز یکسان دارند تنها تفاوت در کمپانی های سازنده آنها می باشد و مصرف آنها تفاوتی با یکدیگر ندارد و تنها تفاوت کیفی ساخت محصولات کمپانی های مختلف می باشد 

2805

سلام جناب دکتر روزشما بخیر جسارتا من شدیدا با داروی خوراکی مخالفم و این داروها عارضه هایی خواهند داشت جناب دکتر لوسیون شستشوی صورت هربکس و کرم ضد حساسیت و من خیلی خوب ازش جواب گرفتم و به هر کسی هم پیشنهاد دادم خیلی راضی بود می خوام بگم به همه پوستی سازگار است این دو فکر می کنم مکمل هم هستند و  واقعا دست تولید کنندش درد نکنه 

سلام جناب دکتر روزشما بخیر جسارتا من شدیدا با داروی خوراکی مخالفم و این داروها عارضه هایی خواهند داش ...

سلام 

این موضوع خوشحال کننده ای هست  که شما از یک ترکیب موضعی گیاهی پاسخ گرفته اید اما من به عنوان یک پزشک انواع  ضایعات مختلف روبرو هستم و این که درمان دارویی خوراکی تجویز نشود به ویژه در جوش های شدید مقاوم موافق نیستم در هر حال هربکس مانند سایر درمان های گیاهی آکنه برند خوب ایرانی و معتبری است اما جایگاه درمانی خودش را دارد و نمی تواند  به همه ضایعات  شدید پاسخ دهد  

[QUOTE=90738708]سلام   این موضوع خوشحال کننده ای هست  که شما از یک ترکیب موضعی گیاهی پاسخ گرفته اید ...[/QUOTE

عرض سلام و ادب جسارت بنده را ببخشید در این حد اطلاعات داشتم و واقعا دکتر جورقاینان عزیز از شما ممنونم و خواهشم این است که تا جایی که ممکن است از داروهای مالشی استفاده کنید  و من متعقدم که اگر عوارض هم داشته باشه قابل جبران است 

[QUOTE=90738708]سلام   این موضوع خوشحال کننده ای هست  که شما از یک ترکیب موضعی گیاهی پاسخ ...

با سلام قطعا جنابعالی با نیت خیر لطف کردید و نظر دادید ممنونم از به اشتراک گذاری تجربه تان موفق باشید 

سلام همکار گرامی

بنده به شخصه مصرف ایزوترتینویین رو در دراز مدت برای بیماران توصیه نمیکنم، اگرچه تاثیرات بسزایی در درمان آکنه ولگاریس بیماری التهابی وابسته پیلوسباسه دارد اما مصرف این قرص عوارض بسیاری به همراه خواهد داشت که متاسفانه خشکی جلدی و مخاطی بسیار شایع گزارش شده.

البته راهکار های بسیاری در کنار استفاده از دارو برای جلوگیری از عواض آن وجود دارد.

یادمان باشد زندگی باید کرد...

سلام آقای دکتر 

من از وقتی یادم میاد جوش میزدم بیشترش هم چرکی بودن 

اما وقتی ۲۷ سالم بود و بچه شیر میدادم صورتم افتضاح شد کلی جوش میزدم و متاسفانه دکتر هم رفتم داروی قوی نداد بخاطر شیر دهی ‌

بعد که پسرمو از شیر گرفتم بازم دکتر رفتم ازش درخواست کردم اکوتان بهم بده اما گفت داروی خوبی نیست و گفت چون نزدیک ۳۰ سالته جوشات دیگه خوب میشه 

جوشام کم کم بهتر شد اما متاسفانه جای جوش به صورت گودی های کم عمق رو گونه هام و به صورت برجستگی رو چونم موند 😔

در حال حاضر ۳۵ سالمه گاهی ۲ یا ۳ تا جوش میزم اما بیشتر جای جوشام آزارم میده بنظر شما چه راه درمانی جواب میده 

آیا دارویی هست که بشه پوستم صاف تر بشه میتونم از خارج هم بگم برام بفرستن اگه میشه راهنماییم کنید ممنون 🙏

من هم راکوتان مصرف کردم ولی خب بعد از اتمام یک دوره مراقبت های لازمو انجام ندادم و الان مشکلات دیگه برام پیش اومده مث منافذ باز و دهیدراته شدن پوستم ...البته من ۳ سال پیش مصرف کردم ...و الان تصمیم دارم باز برم پیش ی دکتر پوست خوب

سلام /وقتتون بخیر /من یه مشاوره ازتون میخام من یه دوره کامل از این قرصا خوردم و حدود 5  ماه هس پماد ترتیتویین مصرف میکنم /ولی   صورتم  همه  رد های  جوشم مونده و خیلی    بد شده :((

رفتم  دکتر بهم گف که باید tcaکنی ولی  با توجه به مطالبی که تو سایت خوندم /نوشته موقتی هس  و برای  پوست های روشن خوبه و  رو  پوست های تیره  صد در صد  جواب نمیده /منم  پوست صورتم تیرس /واقعا کلافه شدم /ممنون میشم  منو راهنمایی کنین اقای  دکتر

من ۳ماه بعدازمصرف روآکوتان متاسفانه باردارشدم الان۱۷هفته باردارم وعددnt:2.35بود وآزغربالگری دومم نرمال سونوآنومالی هنوزانجام ندادم خیلی استرس دارم فرزندم ناقص به دنیا بیاد ومشکل ذهنی داشته باشه چون مشکل ذهنی ک درآزمایش هاوسونو نشون نمیده میشه بفرماییدفاصله ۳ماهه بعدقطع مصرف خطری برای جنین نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من در34سالگی استفاده کردم البته یه 8سالی بود جوش نمیزدم ولی دوباره شروع شده بود نمیدونم چرا....رفتم پیش دکترپوست پس از بررسی ازمایشاتم این قرصو داد یه دوره فک کنم دوماهه استفاده کردم باوجود چرب کردن و ویتامینه لبم بازهم لبم بشدت ترک یخورد و خون میومد ولی ارزششو داشت

خوب شدم

عشقها میمیرند رنگها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه شیرین وچه تلخ دست ناخورده به جا میمانند
2810