2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید میشه بگین نئوکیت را برا چی مصرف کردین؟ و نتیجه چی شد؟

آلرژی شدید داشت و خون دفع میکرد به خاطر این دادم خیلی بدمزه و بدبو بود و سخت قبول کرد اما رفلاکسش رو کنترل کرد و دفعش هم کم کم بهتر شد 

الان خوب شده. رشدش خوب بود نه کم بود نه زیاد . من مجبور شدم شیرم رو قطع کنم عزیزم و فقط نئوکیت و الک ...

عزیزم. همینکه رشد نرمال داشته باشند کافیه. الان دخترتون چند وقتش شده؟ میشه قد و وزنشو بگید بهم؟ البته من توی سایتهای خارجی خوندم که نوشته بودن مهم براشون اول دور سره بعد قد. در آخر وزن!

عزیزم. همینکه رشد نرمال داشته باشند کافیه. الان دخترتون چند وقتش شده؟ میشه قد و وزنشو بگید بهم؟ البت ...

سلام الان دقیقا نمی دونم چنده 

دختر شما چند وقتشه تا از رو نمودارش بخونم بگم چقدر بوده اون موقع 

سلام الان دقیقا نمی دونم چنده  دختر شما چند وقتشه تا از رو نمودارش بخونم بگم چقدر بوده اون موق ...

در کل شیر نئوکیت خوبه؟

بنظرتون وقتی رفلاکس تموم شد باز هم این شیر را ادامه بدیم یا بریم سراغ شیرعلی معمولی 

در کل شیر نئوکیت خوبه؟  بنظرتون وقتی رفلاکس تموم شد باز هم این شیر را ادامه بدیم یا بریم سراغ ...

نئوکیت خیلی بدمزه هست . وقتی تموم شد چرا ادامه بدین آخه.بهتره معمولی بخوره .چون این شیرا هیدرولیز شده ست روده ش تنبل میشه 

فروش انواع شیر خشک های 

اسید امینه مانند نئوکیت ،الکر ،کومیداژن

ایرانی اپتامیل اچ ا ،پپتی،پپتی جونیور،نان اچ ا ،اپتامیل پره پی دی اف ،اف ام اس،ببلاک پره مچور،پی دی اف،

کندامیل ال اف ،انتی رفلاکس و انتی کولیک

انواع شیر خشک های وارداتی مانند سیمیلاک،اس ام ا،اپتامیل،گلدن گات،هیپ،لیتل اسلیپ و.......

انواع مکمل های افزایش وزن مانند شیر ملیع پدیاشور پلاس ،اینفترینی،ریسورس جونیور،پپتامین جونیور،نوترینی درینک،نیدو درب قرمز پدیاشور و......

انواع داروهای برند و معتبر برای رفلاکس موتیلیوم و نکسیوم و گاویسکون و..... داروی کولیک مانند ایزیکول بیبی،اینفاکول و ساپ سیمپلکس

انواع انتی بیوتیک های خارجی زیترومکس و ازیتروملیسین

انواع مکمل برای افزایش وزن،قد،ایمنی،مولتی ویتامین،افزایش اشتها و......

انواع تب بر

انواع دارو زادیتن .،کروئنو.....

انواع پوره ،سرلاک،پوره ساندیسی،‌پاف،بیسکویت و.....

مشاوره رایگان مادر و کودک جهت افزایش شیر 

🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩۰۹۰۵۶۴۵۰۸۱۳🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

پیج اینستاگرام :.  Babyalergic2023

❤❤❤❤❤❤❤توجه❤❤❤❤❤❤❤

💙💙💙💙💙فروش انواع شیر خشک 💙💙💙💙

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

❤ نئوکیت ❤

گلدن گات ، سیمیلاک گلد ،اپتامیل انگلیس و ترک ، sma ایرلند 

💜💜💜💜💜انواع مکمل های افزایش وزن نیدو در تمامی رنج سن از کودک تا بزرگسال، پدیاشور،انشور،شیر مایع اینفاترینی،ریسورس جونیور و......

💙💙💙💙💙انواع محصولات برند و معتبر برای رفلاکس موتیلیوم و نکسیوم و گاویسکون و..... کولیک مانند اینفاکول و.... افزایش قد و....

❤❤❤❤❤انواع محصولات برای تقویت سیستم ایمنی و سرماخوردگی 

💚💚💚💚💚محصول جهت کنترل و درمان آلرژی ...... 

📢📢انواع مکمل برای افزایش وزن/قد/سیستم ایمنی/مولتی ویتامین/افزایش اشتها و.....

💛💛💛💛💛انواع تب بر خارجی کودک

انواع پوره میوه/سرلاک/پوره ساندیسی،/پاف/بیسکویت و......

❤❤❤👈👈👈مشاوره رایگان مادر و کودک جهت افزایش شیر،استپ وزن،الرژی،رفلاکس،کولیک و .......

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

2810