چای سفید مانند چای سیاه و سبز، از گیاه Camellia Sinensis به دست میآید. چای سفید، برگهای این گیاه هستند که قبل از باز شدن به طور کامل برداشت میشوند. در این وضعیت برگها به صورت جوانههایی با غلاف پرزدار متمایل به نقرهای میباشند. چای سفید حتی کمتر از چای سبز تحت فرآوری قرار میگیرد. در تهیه چای سفید، برگهای چای در شرایطی قرار میگیرند که به آرامیپژمرده و خشک میشوند، بنابراین کمترین میزان اکسیداسیون را متحمل خواهند شد و به همین علت چای سفید از نظر طعم و مزه با چای سبز و سیاه متفاوت است. نوع فرآوری چای سفید سبب شده است که این نوع چای دارای کافئین کمتر، طعم ملایم و مایل به شیرین باشد. چای سفید نسبت به سایر چایهای سنتی کمیاب تر و گران تر است. ترکیبی به نام میریستین تریگلیکوزید در چای سفید وجود دارد که در سایر چایها یافت نمیشود. برای رسیدن به این معجزه برای پوستتان به لینک زیر مراجعه کنید:
http://www.98mod.ir/%DA%86%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D9%88-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%D8%AC%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%A2%D9%86.html