2777
2789
امضاتو خوندم صلوات فرستادم وای ک من براهمین خونه دارشدن و رفتن ازساختمون مادرشوهر چ شب وروزاییم تبا ...

فدات شم عزیزم😘😘 انشاالله ب حق فاطمه زهرا کارتون جور بشه و بتونین بخرین..دعات میکنم عزیزم

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم آخه چجوری...من آرزوی یه باشگاه رفتن ب دلم مونده حتی ازهمین هم حرص میخورم وعصبی میشم.شما بچه دا ...

پسرم  کوچیک می زارمش  پیش مادرشوهرم

دنبال ورزش باشه

اگه دیدی هیچ راهی نداره

تو خونه ورزش کن

تا  کاملا عرق کنی      روزی نیم ساعت قشنگ ورزش گن

پارسال من پسرم خیلی کوچیک بود

تو خونه روزی نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه ورزش میکردم

خیلی خیلی خیلی برام خوب بودمخصوصا از لحاظ روحی

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن
من الان سه ساله آرزو دارم برم استخر ولی بخاطر این زخما نمیرم خیلی روحیه ام ضعیف میشه

برا شما کجاهاتون زده.؟؟من ی تیکه پشتم یدفه میبینی بیشتر میشه بعد میره همون ی تیک میمونه الان گردنمم زده دو روز پشت سرهم برم حموم میره

من همین امروز دیدم یدونه رو گردنن زده..ای خدا هر روز سر این موضوع من باید اشک بریزم..

منم برای هر کدوم که زد بیرون اشک ربختم

پماد مگاکورت عالی عالی عالی  اونایی که تازه زده بیرون رو با پماد بزن روش خیلی خیلی زود برطرف میشه

توخونه اصلا دوس ندارم یعنی اراده شو ندارم😢

عزیز تا جوونی جلو این مشکل پسی رو بگیر  ادم باید از جوننیش لذت ببره

ماها خیلی وقته نمیتونیم خیلی از لباسا رو بپوشیم😢

اول اندازه ی یه جوش بود فقط انقدر آروم آروم بزرگ شد ک اصلانفهمیدم کی اینهمه شد؟احساس میکنم وقتی پمادای ساختنی کورتونی رو میزنم زانوهام محو میشه ولی باز جاهای دیگم میزنه یعنی ازیه جای دیگه میزنه بیرون

عزیز تا جوونی جلو این مشکل پسی رو بگیر  ادم باید از جوننیش لذت ببره  ماها خیلی وقته ...

عزیزم مگ چن سالتونه؟؟من عید چن تا عروسی داریم نمیتونم لباسایی ک دلم میخادو بپوشم..عروسیمم لباسم پوشیده بود😭😭

عزیز تا جوونی جلو این مشکل پسی رو بگیر  ادم باید از جوننیش لذت ببره  ماها خیلی وقته ...

تازه من وسط سینه هامم هست چندتا دکتر گفتن قارچه اونام با پماد میره ولی باز برمیگرده خودم ک حس میکنم اونم پسو هست وگرنه اگ قارچ بود تاالان باید محو میشد دیگه ردش ب حالت یه هاله ی قرمز وکبود بین سینه هان مونده.انقدر گریه میکنم😢