2777
2789
عنوان

میکرونیدلینگ کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 7148 بازدید | 38 پست
من تجربه ندارم گلم.خیلی درد داشت ؟؟

اره بااین ک بیحسی زده بود بازم درد داشت فک کنم سرعت دستگاه زیاد بود دردش بخاطراون بود البته ن غیرقابل تحمل قبل ازمیکروهم بایه سوزن چند تا سوراخ برا جذب بهتر کوکتل  استفاده کرد ک هزاربارمردم وزنده شدم چشام پراشک شدازشدت درد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کار بی خودیه کلی هم زمان میبره تا پوستت به حالت عادی برگرده صدبرابر هم حساس تر از قبل میشه

نه منکه منافذام کاملا بسته شدن نگا میکنم ک پوستم خداییش عالی شده البته اگ برنگرده نمیدونم شماها چرا انقد ناراضی هستین مزوتراپی هم انجام دادین همراه نیدل؟

نه منکه منافذام کاملا بسته شدن نگا میکنم ک پوستم خداییش عالی شده البته اگ برنگرده نمیدونم شماها چرا ...

کلا مزو جزو اصول اولیش هست دیگه مگه بدون مزو میشه. خداروشکر که راضی هستی

هر کسی می تونه بهت نگاه کنه. پیدا کردن اون آدمی خیلی کم اتفاق می افته که همون دنیایی رو می بینه که تو می بینی. 
اره بااین ک بیحسی زده بود بازم درد داشت فک کنم سرعت دستگاه زیاد بود دردش بخاطراون بود البته ن غیرقاب ...

وای وای خدای من 😢😢😢😢😢 منم واسه جای جوش میخواستم برم ولی تحمل درد زیاد ندارم.پمادی کرمی چیزی واسه جای جوش نیست یعنی؟؟

منکه فعلا ازپوستم خیلی خیلی راضیم کل منافذم بسته شده پوستم عالی شده فقط قرمزی پوستم یکم اذیتم میکنه خیلیا رو دیدم ک گفتن اصلا تاثیر نداشت ک شاید چن علت داشته باشه یاجنس پوست هاباهم فرق میکنه یاهمراه نیدل مزوتراپی نکردن یاهم مواد کوکتلشون بی کیفیت بوده وشایدپزشک خوبی انتخاب نکردن

وای وای خدای من 😢😢😢😢😢 منم واسه جای جوش میخواستم برم ولی تحمل درد زیاد ندارم.پمادی کرمی چیزی واس ...

چراهست اگ جای جوشت زیاد عمیق نباشه ک مال منم فقط یکم فرو رفتگی داشت میتونی پیش متخصص پوست بری وکرم لایه بردار قوی ترجیحا خارجی بگیری ولی اگ شدت عمقش زیاد باشه فقط لیزر ونیدل جواب میده مال منم عمیق نیست ولی حوصله کرم زدنو نداشتم خواستم زودترنتیجه بگیرم زیاد جتی جوشم تغییری نکرده ولی بااینکه جلسه اول بود خیلی خیلی راضیم دوجلسه دیگم میخوام ادامه بدم

منکه فعلا ازپوستم خیلی خیلی راضیم کل منافذم بسته شده پوستم عالی شده فقط قرمزی پوستم یکم اذیتم میکنه ...

چه کرمی استفاده میکنی ؟؟ترمیم کننده سیکالیفت اون خیلی خوبه

فالله خیرحافظاوهوارحم الراحمین یا خدا من ازتو حاجتمو میخوام
چراهست اگ جای جوشت زیاد عمیق نباشه ک مال منم فقط یکم فرو رفتگی داشت میتونی پیش متخصص پوست بری وکرم ل ...

عزیزم حداکثر چند جلسه و با چه فاصله زمانی باید انحام داد؟؟وآیا برطرف کننده لک و کک و مک هم هست من جای جوش زیاد ندارم لک دارم