2777
2789
عنوان

مادرم منو مقايسه ميكنه 😭😭😩🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 3221 بازدید | 32 پست
مامان منم منو با همسن وسالام که شاغل شدن مقایسه میکنه ناراحت میشم😔

خب بگو اونا خانوادشون پارتی داشتن رفته سر کار توام برام پارنی جور کن ..

همینخ که هست  ....اگه زیادی حرف بزنی ازفرداهمینم دیگه نیست  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هر وقت مي خوام باهاش حرف بزنم استرس ميگيرم كه الان مي خواد بگه ديدي هنگامه چقدر درسش خوبه منم هميشه اينو ميگم كه دختر عموي من هنگامه ١٣سالشه منم اندازه ي اون بودم درسم خوب بود الانم بد نيست والا فشار درسا بالاست از الان فكر كنكور داره ديوونم ميكنه

متاسفانه خیلی از مامانا مقایسه میکنن نمیدونن چه تبعاتی داره. خیلی خیلی مودبانه با حفظ احترام نه با پرخاشگری بگو مامان جون ادما باهم فرق دارن همونطور که من شمارو با بقیه مامانا مقایسه نمیکنم شما هم منو مقایسه نکن. من یه بار اینکارو کردم دیگه مقایسم نکرد. البته من با لحن بدتر، گفتم مامان فلانی براش فلان کارارو میکنه تو یه بارم نکردی خوبه ازین انتظارا ازت داشته باشم؟ کار بدی کردم اما دیگه مقایسه نشدم. 

خیلی این کار اثر مخربی داره متاسفانه  بنظرم پیش مشاور برو تا کمکت کنه قوی بشی یا صحبتهای دکتر ...

منم مامانم همش مقایسم میکرد الان دقیقا خودمم دارم مثله مادرم با دخترم رفتار میکنم  .گاهی میشینم گریه میکنم ..ولی نمیدنم چطور خود واقعیشو دوست داشته باشم  از همسرمم میخام که کمکم کنه  گاهی موقعی که عصبانیم با یه نگاه منو میفهمونه که دارم تند میرم گاهیی هم خودم خودمو کنترل میکنم ..گاهیی هم همه چی از دستم خارج میشه .

تا حالا صد بار گفتم گفتم نمره ي زبان منو با كتايون مقايسه نكن اگه من كوئيزمو ميشم ٤٨از ٥٠ اون ٤٩از ٥٠ جاي مقايسه نداره به خاطره ١ نمره روزمو خراب ميكنه 

منم مامانم همش مقایسم میکرد الان دقیقا خودمم دارم مثله مادرم با دخترم رفتار میکنم  .گاهی میشینم ...

ببین وقتی خودمون دیدیم چقدر از این مقایسه آسیب دیدیم نباید اینکارو تکرار کنیم 

تمرین کن دخترت رو فقط با خودش مقایسه کن نه با دیگری 

من خیلی مطلب میخونم در این مورد ، سی دی های هلاکویی خیلی خوبه ، چند تا پیج روانشناسی هم سرمیزنم دایم 

کلا کتاب خیلی میخونم 

باید از یه جایی خودمون جلوی  اشتباه رو بگیریم تا آسیب نبینیم و آسیب نزنیم 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

راضيه جون اگر دخترتون مدرسه ميره  هر وقت اگر نمرش ١٢ هم شد باهاش خوب رفتار كن وبا ملايمت بهش بگو تلاشش رو بيشتر كنه اين حتما جواب ميده چون اگر مامانم بهم اينو بگه حتما درسمو بهتر ميكنم ولي وقتي ميره بيرون مياد دعوام ميكنه ميگه درس نميخوني  حالم بد ميشه چون مامانم نديد درس خوندنمو

يك وقتايي ميرم خونه مامان بزرگم ولي از خونه ي ما تا خونه ي مامانبزرگم حدود ٤٥دقيقه راه منم مجبورم برم تا شير اونجا باشم الانم اولين بار پنج شنبه و جمعه خونم البته اولين بار توي اين ٢ماه اخير

ببخشيد من خيلي پر حرفم ولي اين چيزي كه الان ميخوام بگم مهمه مامانم اينقدر مقايسه كرد كه باعث شد من بعد از گرفتن نمره ها با اينكه نمره ي دوستم از من ١ درصد بالا شده اما ديگه نتونم با دوستم حرف بزنم مخصوصا  اگر دوستم سارينا تو كلاس باشه ديگه هيچي انقدر با نمرش كلاس ميزاره كه من ميخوام بميرم 

راضيه جون اگر دخترتون مدرسه ميره  هر وقت اگر نمرش ١٢ هم شد باهاش خوب رفتار كن وبا ملايمت بهش بگ ...

تو این مورد هم همیشه دخترم میگه ..میگه چرا شما همش میگین درس بخون ..خسته شدم از بس درس خوندم ..خو مگه من غیر از موفقیتش چی میخام .

2810