2777
2789
عنوان

1001 راه برای ذله کردن شوهرها یا راهنمای عملی شوهر آزاری

| مشاهده متن کامل بحث + 36149 بازدید | 294 پست
منم خیلی گاز می گیرم واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جالبه که به من دست میزنه همچی کبود میشم انگار مفصل کتکم زده ولی اون نه. یک بار به شوخی نیشگونم گرف به اندازه یک کف دست کبود شد.
فرزندم در خواب می خندد... با خودم می گویم حتما با فرشته ها حرف می زند.... شاید خاطرات بهشت را مرور می کنند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تا صفحه ٦ خوندم ولی یکی از کارای منو هیشکی نمیکنه ؛)

هر وقت به موبایلش زنگ میزنم میبینم داره صحبت میکنه و میرم پشت خطش فوری قطع میکنم و هزار بار دیگه میرم پشت خطش و تا یه زنگ میخوره قطع میکنم :) یه حااااالی میدههههه . اوایل میترسید فکر میکرد اتفاقی افتاده ولی الان دیگه عادت کرده خخخخخخ البته برا مامانمم همین کارو میکنم ؛)
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
من این کارا رو هم اکثرا انجام میدم :)

1391/12/5���3:51 ب.ظ

با دوستانتان بروید بیرون و بعد از خورئ=ن شام برگردین براش غذا هم نیارید

و

1391/12/5���3:52 ب.ظ

بعد از یک مسافرت زنونه با رفقا هی اعلام کنید که عمرا اجازه نمیدین با رفقاش بره جایی

خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
من گاز گرفتن بینی رو خیلی انجام دادم ولی از وقتی که بینیش رو عمل کرده دیگه نمیذاره از 1 فرسخی بینیش رد بشم نامرد
توی دوران عقد 1 بار پیراهنش رو اتو زدم گفت خوب اتو نزدی چیزی نگفتم چند وقت بعد 2باره همینجور شد منم گفتم دیگه از اتو کردن خبری نیست الان هم بعد از 3 سال هنوز 1 بار هم اتو نزدم ولی مانتو من رو همیشه اون اتو میکنه
از بیرون بیاد و 2باره بفرستمش بره رو 1000 بار انجام دادم ولی غیر عمد ولی از حالا دیگه میدونم چه کار کنم
وااااااای که هر شب چنان از خواب بدارش میکنم یا محکم میزنم روی بالشتش که خر و پف نکن خلاصه اینکه نمیدونستم اینقدر خبیسم
ههههه منم لباساشو اتو نمیکنم . البته از اول خودش اتو میکرد همیشه . ولی بعضی وقتا که وقت ندارم لباسای منم اتو میکنه :)
سلام تاپیک جالبه از رونق نندازینشااااااا

منم بعضی ازین کارارو کردم.

یکی بگم از امور خودم:
یه تیکه آبدار بهش بندازین بعد با خونسردی نگاش کنین بگین ناراحت شدییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اه اه اه چقدر بچه ای
خاطرات خیلی عجیبند؛
گاهی اوقات می خندیم،
به روزهای که گریه می کردیم!
گاهی گریه می کنیم؛
به یاد روزهایی که می خندیدیم …
خیلی جالب بوووووود مرسی
من زن ایرانی ام همسایه و هم نسل شیرین

خواهر تهمینه و هم قصه ی پوران و پروین

من زن ایرانی ام اهل تمدن

زاده پارس مثل دریا می‌خروشم

من خلیج‌ام تا ابد فارس

من زن ایرانی ام یک چشمه شرم ناب دارم

قد صدها سد سیوند پشت چشمم آب دارم

من زن ایرانیم می سازمت با خشت جانم

میزنم تا سقف تو صدها ستون با استخوانم

من زن ایرانی ام ایرانی از جنس تن تو

هم صبور و هم غیورم

طفلی از آبستن تو

سلام .خوبین ؟آخه آزار دارین؟این کارها چیه تو رو خدا؟اگه دوست نداشتین چرا شوهر کردین؟دوست دارین کسی هم شما رو اذیت وآزار بده ؟گناه داره به خدا قسم.توبه کنید از این کارها.شاد باشین با هم دنیا دو روزه
ان الله علی کل شی قدیر
2810