2777
2789
عنوان

بچه ها شما راضین برادرتون بره یه زنی که زدواج کرده بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 63 پست

ب من ربطی نداره ک بزارم یا نزارم اگه داداشم خوشش بیاد دوسش داشته باشه منم استقبال میکنم شوهر داشته جدا شده ایدز ک نداره نگران داداشم باشم...

خدا جونم مواظب پسرم باش زیرا که تو بهترین حافظ و نگهدارنده هستی...آمین
اینکه پسر بره زن شکست خورده بگیره من جدیدا به وفور میبینم

شکست خورده؟ 

الان دیگه خیلیا قبل از ازدواجشون رابطه به هم خورده داشتن  حالا این طفلک رابطش رسمی و اخلاقی بوده فقط

اگه مردی بیا ایران ،زن باش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

با اینکه ادمی که یکبار ازدواج کرده و همسرش فوت کرده یا جدا شده  با ادمی که تا حالا ازدواج نکرده ازدواج کنه موافق  نیستم در کل به هزارتا دلیل.بهتره هرکدوم با کسی مثل خودشون ازدواج کنن تا بیشتر درک کنن همو .

بچه نداره ، دختره گفته تفاهم نداشتیم تحقیق کردیم همه پشتتشون خوب گفتن ، داداشم خیلی دوسش داره ، فامیلهای ما خیلی فضولن میترسم بعدا زندگیشون خراب نکن 

اگر پادشاه بودم ❤صدای خنده پسرم را❤سرود ملی میکردم 😙
2804

الان همه ميان درس اخلاق ميدن كه اشكالي نداره و..

ولي واسه خودشون پيش بياد نميزارن همچين اتفاقي بيفته

منم خوشم نمياد 

ولي اگه داداشت خيلي دوسش داره و تصميمش جديه خوبه خوب تحقيق كنيد و دليل طلاقشو بفهميد البته اگه بچه نداره

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
2805
بچه نداره ، دختره گفته تفاهم نداشتیم تحقیق کردیم همه پشتتشون خوب گفتن ، داداشم خیلی دوسش داره ، فامی ...

شما تجازه ندین فامیل هیچ کاری نمیتونن کنن

زبونم لال خودت رو  بزار جای اون  خانوم

از  طرفی داداشت و احساساتش مهم تره یا حرف فامیلتون؟؟؟؟

بچه هم داشت  به نظرم  فرقی نداشت مهم علاقه برادرته

خدایا کمکم کن

خب بهتر بود به فامیل نمیگفتید که قبلا ازدواج کرده تا هرکسی یه چیزی نگه .

من خواهرشوهرم ۷سال ازدواج کرده بود . بعد یه پسر اومد گرفتش و اونا هم به فامیلشون نگفتن . 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
2801