2777
2789
عنوان

دوستان سوئدی خواهشا یه لحظه بیاید

517 بازدید | 34 پست

سلام دوستان من در شرف مهاجرت به سوئدم خواستم بدونم خرج متوسط ماهانه یه خانواده دونفری اونجا ماهی چند کرون هست؟خرج خورد و خوراک مخصوصا؟کلا با حداقل چقدر حقوق میشه زندگی کرد

من فقط اومدم التماس دعا بگم  

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

@گارفیلد27998   بیا توضیح بده.😁

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
بیشتر ببینید

من پسر عمم سوئد زندگی میکنه 

میگه خیلی گرونی هست 

اینا کارخونه دارن تازه میگن سخته ریال در بیاری به پول اونجا اگر اشتباه نکنم کورون هست خرج کنی 

حتما باید همونجا کار کنی درآمد داشته باشی تا دخل و خرجت برابر بشه 

هواش هم خیلی سرده 

پسر عمم استکهلم هست

ولی میگه کیفیت زندگی تو شهر گوتنبرگ بهتره تا استکهلم که پایتخته

Keraye khoone  kame kam too stokholm az 8000 koron hast ke mishe mahi 8 ta BA tavajoh be nerkhe koron Alan!!!!khordo khorak  ham kame kam 5000 ta bara 2 nafar ke mishe 5 miliyoon,kart Metro taghriban yek miliyoon,poole bargh 500 toman,poole tel ham 200 toman,fek konam ina hadeaghalesh booda!!!!a

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌
بیشتر ببینید
من پسر عمم سوئد زندگی میکنه  میگه خیلی گرونی هست  اینا کارخونه دارن تازه میگن سخته ریال ...

Are BA rial Alan kheyliiiii geroon dar miada

بیشتر ببینید

منم شرایط شمارو دارم عزیزم ولی هنوز نرفتم زندگی اونجا با درآمد که توی آون کشور داری مطابقت میکنه برای ۲ نفر کرایه خونه حدود ۶ هزار کرون و خوراک و پوشاک و غیره ماهی ۲۰ هزار لازم داری 

پسر عمه 10 سال هست اونجاست  از اول میگفت اگر درآمدت با ریال باشه مخارجت باکورون سخت هست  ...

Man 12 sal injam,vali ghabl in gerooniha boodan doostam ke khanevadashoon 10000 koron mifrestadan ke mishod 4 miliyoon Iran ta parsal va bara ina ham khoob bood bara oona ham kheyliiii feshar nabood

بیشتر ببینید